propertymarket.gr: Άνοιξε κατάστημα Franchise στην Καβάλα

 propertymarket.gr: Άνοιξε κατάστημα Franchise στην Καβάλα

Η propertymarket.gr αποδεικνύει έμπρακτα πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε Αντιπρόσωπο, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την Συνεργασία όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας.

Η propertymarket.gr είναι το Νο1 Δίκτυο Μεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα και προσφέρει μία μοναδική επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας με Franchise ενώ μας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή έχει τις ικανότητες και μπορεί να διασφαλίσει.

Τα καταστήματα propertymarket.gr διαθέτουν πιστοποίηση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών, ενώ το ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα (Software Package) εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ενημέρωση Συνεργατών, με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και την άμεση υποστήριξη. Η παρουσία ανταγωνισμού είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο, με σημαντικό κατακερματισμό, παραμένοντας σε ξεπερασμένες και αναποτελεσματικές μεθόδους προσέγγισης και διατήρησης πελατών.

Το νέο Franchise κατάστημα της propertymarket.gr εδρεύει στο κέντρο της Καβάλας, επί της οδού Αμ. Ερυθρού Σταυρού 12 και στεγάζεται σε ένα πανέμορφο γωνιακό, 2όροφο κτίριο, το οποίο διαμορφώθηκε σ’ έναν ειδικά σχεδιασμένο πρωτότυπο και καλαίσθητο χώρο. Το κατάστημα δημιουργήθηκε με όλα τα υψηλά στάνταρ που διέπει το Franchise και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, διαθέτοντας ήδη 375 ακίνητα στο χαρτοφυλάκιο του προς πώληση και ενοικίαση. Στο πολύ εντυπωσιακό ξεκίνημα της propertymarket.gr στην Καβάλα ηγείται η κ. Φεσσίδου Ελένη ως Franchisee και πλαισιώνεται από ομάδα αξιόλογων επαγγελματιών της αγοράς.

Οι Αντιπρόσωποι της propertymarket.gr με Franchise είναι οι ανεξάρτητοι επαγγελματίες με την ταυτόχρονη υποστήριξη της εταιρείας, που αναπτύσσουν αυτόνομα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, απολαμβάνοντας τις υψηλότερες προμήθειες της αγοράς στον κλάδο των ακινήτων, χωρίς να απαιτείται προϋπηρεσία ή ανάλογη εμπειρία, αφού η πλήρης εκπαίδευση είναι διαρκής και εξατομικευμένη.

Στην περίπτωση που ήδη έχετε Μεσιτικό γραφείο χωρίς καμία πρόσθετη αλλαγή στην λειτουργία σας, μπορείτε και πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις μοναδικές δυνατότητες της propertymarket.gr αφενός για να αποκτήσετε το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και αφετέρου για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους ήδη πελάτες.

Διαβάστε επίσης