Μία ακόμη δωρεά του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας στο Νοσοκομείο

 Μία ακόμη δωρεά του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας στο Νοσοκομείο

Ο δραστήριος Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας του Νομού Καβάλας- ο γνωστός μας ΚΟΙΣΠΕ- συνεχίζει να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην πόλη και το Νομό αλλά και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη συνολικά όπου επίσης και συστηματικά δραστηριοποιείται.

Έχει νέο διοικητικό συμβούλιο. Πριν από λίγες ημέρες το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Καβάλας αποδέχτηκε μία καινούργια του δωρεά. Ο ΚΟΙΣΠΕ δώρισε έπιπλα, ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Ακόμη και tablet στο Νοσοκομείο.

Προκειμένου να το στηρίξει, να του συμπαρασταθεί την περίοδο που διανύουμε. Περίοδο της πανδημίας. Στο πρόσφατο παρελθόν και για τον ίδιο λόγο ο ΚΟΙΣΠΕ είχε κάνει δωρεά υπαλλήλων στο νοσοκομείο. Απαραίτητο προσωπικό στην κατηγορία των νοσηλευτών και των τραυματιοφορέων. Η συνεργασία του ΚΟΙΣΠΕ με το Νοσοκομείο είναι διαρκής και μακρά. Άλλωστε το Νοσοκομείο Καβάλας είναι μέλος του κοινωνικού συνεταιρισμού.

Ο εξοπλισμός που έγινε δωρεά στο Νοσοκομείο βρίσκονταν έτσι κι αλλιώς στο νοσηλευτικό ίδρυμα,  υπήρχε σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός. Μέρος της δωρεάς χρησιμοποιείται ήδη από το Νοσοκομείο Καβάλας και ένα δεύτερο μέρος του θα χρησιμοποιηθεί άμεσα.

Εκ του συνεταιρισμού για το ίδιο θέμα γίνεται γνωστό ότι:

«Ο ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας, ως φορέας της κοινωνικής οικονομίας και στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής του ευθύνης, δώρισε χρήσιμο εξοπλισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ο ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας έχει ταυτόχρονα επιχειρηματικό και κοινωνικό σκοπό. Μέρος του πλεονάσματος του το επαναπενδύει σε κοινωνικές δράσεις και στην υποστήριξη τοπικών κοινωνικών φορέων. Η δωρεά του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας αποτελεί μια πολύ σημαντική πράξη στήριξης του Νοσοκομείου στην περίοδο της πανδημίας που διανύουμε».


Στη φωτογραφία παλαιότερη δραστηριότητα του ΚΟΙΣΠΕ στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Διαβάστε επίσης