• 23 Απριλίου 2024,

Μια ακόμη επιτυχία της Δρ. Μαρίζας Τσακαλέρου!

 Μια ακόμη επιτυχία της Δρ. Μαρίζας Τσακαλέρου!

Επιλέχτηκε από την ιντερνετική πλατφόρμα bluesky-thinking.com για να παρουσιαστεί ως μια από τις πέντε γυναίκες παγκόσμια που διακρίνονται σε κλασικά ανδροκρατούμενους τομείς.

Η πλατφόρμα bluesky-thinking.com εξειδικεύεται σε θέματα καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και βιώσιμης ανάπτυξης, απηχεί δε τις απόψεις των καλύτερων σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων στον κόσμο. Διευθύνεται από τον διεθνούς φήμης Matt Symonds, συνιδρυτή της QS Quacquarelli Symonds που παρουσιάζει κάθε χρόνο την ετήσια κατάταξη των καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο (QS World University Rankings).

Η Δρ. Μαρίζα Τσακαλέρου διακρίνεται ως Μηχανικός και ως Καθηγήτρια Πανεπιστημίου στην πρωτεύουσα του Καζακστάν. Εκεί βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Έχει αναπτύξει σημαντική δράση στην προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών στην εκπαίδευση και στην βιομηχανία.

Για την δράση της αυτή, επιλέχθηκε ως μέντορας στον τομέα που αφορά την Ισότητα των Φύλων και την Κοινωνική Ένταξη του Προγράμματος της USAID για την Κεντρική Ασία. Μαζί με τα συγχαρητήριά μας στην Δρ. Μαρίζα Τσακαλέρου, στην Μαρίζα μας, εκφράζουμε και την χαρά μας που διαπρέπει στο εξωτερικό μια γέννημα-θρέμμα Καβαλιώτισσα!

Διαβάστε επίσης