• 25 Απριλίου 2024,

Μια ανώνυμη επιστολή για την Τροχαία και τη Δημοτική Αστυνομία

 Μια ανώνυμη επιστολή για την Τροχαία και τη Δημοτική Αστυνομία

Η Πρωινή έλαβε προ λίγων ημερών με το ταχυδρομείο μια ανώνυμη επιστολή. Με θέμα τα καθημερινά κυκλοφοριακά προβλήματα στην Καβάλα. Την συνέταξε και την έστειλε επαγγελματίας οδηγός που εργάζεται καθημερινά στην Καβάλα εδώ και περίπου 20 χρόνια.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται. Περιγράφει τις καθημερινές του δυσκολίες, εντοπίζει το πρόβλημα στην έλλειψη αστυνόμευσης ενώ περιγράφει συγκεκριμένα δύο περιστατικά στα οποία χρειάστηκε τη βοήθεια της Τροχαίας. Την είχε αλλά όπως αναφέρει βρέθηκε μπροστά σε έναν μόνο εκπρόσωπο της υπηρεσίας που όπως σημειώνει «…έτρεχε και δεν προλάβαινε».

Ο ανώνυμος επιστολογράφος ισχυρίζεται ότι για τον ίδιο λόγο, επειδή είχε τελικά συνεργασία με την Τροχαία, επισκέφθηκε τα γραφεία της. Βρέθηκε, ισχυρίζεται, μπροστά σε μεγάλο αριθμό προσωπικού που έκανε δουλειά γραφείου. Απορεί γιατί αυτό το προσωπικό δεν είναι έξω στους δρόμους αλλά σε ένα γραφείο.

Τις ίδιες παρατηρήσεις κάνει και για την απουσία της Δημοτικής Αστυνομίας από τα καθημερινά κυκλοφοριακά προβλήματα στην Καβάλα. Θέτει μάλιστα υπόψη μας μια εντελώς αντίθετη όπως λέει κατάσταση στην πόλη της Δράμας, εκεί όπως αναφέρει Τροχαία και Δημοτική Αστυνομία είναι συνεχώς στους κεντρικούς δρόμους.

(φωτογραφία αρχείου)


(Σ.Σ. Επειδή πρόκειται για μια ανώνυμη επιστολή το περιεχόμενο της ελέγχεται και είναι υπό έρευνα. Η βάση ωστόσο της αναφοράς είναι πραγματική μιας και όντως στο κέντρο της πόλης υπάρχει από καιρό έλλειψη αστυνόμευσης. Γεγονός για το οποίο δέχθηκαν και δέχονται κριτική και οι δύο υπηρεσίες. Αυτές με τη σειρά τους επικαλούνται το γνωστό πρόβλημα, την μεγάλη έλλειψη προσωπικού)

Διαβάστε επίσης