• 8 Μαΐου 2024,

Μια έκπληξη της Art Attack στους μαθητές της Χωράφας

 Μια έκπληξη της Art Attack στους μαθητές της Χωράφας

Κατά πάσα πιθανότητα πριν τον αγιασμό και την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου, θα ολοκληρωθεί μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία που ανέλαβε με μέλη της η ομάδα Art Attack της Καβάλας. Αφορά την είσοδο του 1ου Λυκείου, το οποίο βρίσκεται στη συνοικία της Χωράφας. Σε έναν από τους τοίχους στην είσοδο του σχολείου ετοιμάζεται μία πολύχρωμη ζωγραφιά που θα προδιαθέτει ευχάριστα και θετικά όσους προσέρχονται σε αυτό. Η δουλειά ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, γίνεται με επιμέλεια και προσοχή και από ότι φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Προς όφελος μαθητών και εκπαιδευτικών αλλάζουν τα δεδομένα.

Ο άχρωμος και τελικά άσχημος τοίχος αποκτά χρώμα και νόημα.

Πιθανόν να λειτουργήσει όπως γίνεται και σε άλλα σχολεία, ο λεγόμενος τοίχος της καλοσύνης. Η ομάδα έκανε σχετική ανάρτηση στη σελίδα της:  Ξεκινήσαμε να ζωγραφίζουμε την είσοδο στο Πρώτο γενικό λύκειο Καβάλας.

Ο σύλλογος Εικαστικών Τεχνών & Φιλότεχνων Ν,Καβάλας ( artattack) δημιουργεί ζωγραφίζοντας , με σκοπό να ομορφύνει ο χώρος της εισόδου και προσθέτοντας και εδώ «Τοίχο Καλοσύνης» , η συνέχεια και ολοκλήρωση του έργου θα πάρει τέσσερις μέρες.

Διαβάστε επίσης