• 20 Απριλίου 2024,

Μια κατάσταση που συνεχώς περιπλέκεται!

 Μια κατάσταση που συνεχώς περιπλέκεται!

Στη διάρκεια της χθεσινής μέρας ανέκυψαν τουλάχιστον 3 νέα κρούσματα στον κορωνοϊό, τα οποία το μεσημέρι βεβαίωσε με τα αποτελέσματα του το εργαστήριο του Νοσοκομείου.

48 άνθρωποι ήταν χθες το πρωί στο Νοσοκομείο και έδωσαν δείγματα. Η προσέλευση ήταν μεγάλη (ειδικά από την Ελευθερούπολη) κι έτσι κάποιοι αποχώρησαν για να επανέλθουν και να δώσουν δείγμα σήμερα. Ανάμεσα στα 3 βέβαια κρούσματα και εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής που κατά πληροφορίες εργάζεται σε δημοτικό σχολείο της Καβάλας.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε αμέσως την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση κι αυτή το Υπουργείο Παιδείας. Αναμένονταν εντολές προκειμένου να προσαρμοστεί στα δεδομένα του κρούσματος το σχολείο στο οποίο εργάζεται ο εκπαιδευτικός.

Από το πρωί χθες έπαψε να λειτουργεί το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας. Ένας καθηγητής που πηγαινοέρχεται στην Καβάλα από άλλη πόλη, ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ που έκανε το Σαββατοκύριακο σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Επειδή ήταν και τα 3 σε ιδιωτικό εργαστήριο του υποδείχθηκε να πάει να κάνει τεστ στο Νοσοκομείο. Αυτό έγινε χθες το μεσημέρι κι έτσι το αποτέλεσμα αναμένεται σήμερα. Κι εκτός όλων αυτών υπήρξε απόφαση του Δήμου Παγγαίου να διακόψει τη λειτουργία δύο τμημάτων βρεφονηπιακού του σταθμού.

Σε αυτά προσέρχονταν παιδιά από οικογένεια, μέλη της οποίας ήταν θετικά. Το προσωπικό του σταθμού προσήλθε χθες το πρωί και έκανε τεστ στο Νοσοκομείο. Όσο για τα τεστ που έγιναν το Σάββατο στο Ελαιοχώρι, αποτελέσματα ως χθες το απόγευμα δεν είχαν γίνει γνωστά.

 

 

Διαβάστε επίσης