• 26 Απριλίου 2024,

Μια μέρα για την ασφάλεια των εργαζομένων της Βουγιουκλής ΑΒΒΕ

 Μια μέρα για την ασφάλεια των εργαζομένων της Βουγιουκλής ΑΒΒΕ

Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κάμπινγκ «Αλέξανδρος» της Νέα Καρβάλης, όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά τα λατομεία Βουγιουκλή ΑΒΒΕ, μια εταιρεία σε κοινοπραξία με τη γαλλική IMERYS, σταμάτησαν την εργασία και διοργάνωσαν παράλληλα με όλες τις άλλες εγκαταστάσεις του ομίλου ανά τον κόσμο την ημερίδα Safety Connect Day.

Στόχος της ημερίδας ήταν η ευαισθητοποίηση σε θέματα ασφάλειας με σκοπό την ανανέωση του αισθήματος ευθύνης των εργαζόμενων και των εκπροσώπων της εταιρείας. Φέτος, το κεντρικό θέμα του σεμιναρίου ήταν «Η προσωπική μου δέσμευση για την ασφάλεια».

Το σεμινάριο που φιλοξενήθηκε στο κάμπινγκ «Αλέξανδρος» της Νέας Καρβάλης άρχισε με την ομιλία από το Φώτη Στεφανή, διευθύνοντα σύμβουλο των λατομείων Βουγιουκλή ΑΒΒΕ. Αμέσως μετά μίλησε ο Mark Scrutton, διευθυντής ανά τον κόσμο εξορυκτικών δραστηριοτήτων της γαλλικής IMERYS. Ακόλουθα, παρουσιάστηκε ενημερωτικό υλικό, ενώ ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα δραστηριοτήτων σε θέματα ασφαλείας που είχαν πραγματοποιήσει οι εργαζόμενοι των λατομείων την προηγούμενη ημέρα.

Διαβάστε επίσης