Μια πετυχημένη εκδήλωση στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών

 Μια πετυχημένη εκδήλωση στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών

Μια πετυχημένη σε εορταστικό αλλά και ουσιαστικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας. Κόπηκε η βασιλόπιτα όχι μόνο της τοπικής ΟΕΒΕ αλλά και της ενώσεων των ΟΕΒΕ όλη της περιφέρειας ΑΜΘ και της περιφερειακής ενότητας Σερρών. Η αίθουσα των εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας γέμισε ασφυκτικά από κόσμο και οι πάντες παρέμειναν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης, περίπου στις 10:00 το βράδυ.

Την παράσταση έκλεψαν οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Καλαντζής, ο αντιδήμαρχος Ζήσης Μπόνιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάκης Παπαδόπουλος και Άρης Βέρρος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας. Πραγματικά συγκινητική ήταν η συμμετοχή των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της καβαλιώτικης ΟΕΒΕ, αφού παραβρέθηκαν εκπρόσωποι και πρόεδροι των πρατηριούχων υγρών καυσίμων, των ζαχαροπλαστών, των εστιατόρων, των ασφαλιστών, των φροντιστών και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Εκεί ήταν επίσης εκπρόσωποι των ομοσπονδιών από την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη αλλά και τις Σέρρες. Στο πλαίσιο της ευχάριστης ατμόσφαιρας θίχτηκαν επί αρκετή ώρα τα ειδικότερα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας. Οι βουλευτές άκουσαν με προσοχή και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν όπου μπορούν.

Όπως δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ο Μάκης Δημητριάδης, εκπρόσωπος του σωματείου των επιπλοποιών, παρατέθηκαν θέματα που μπορούν να αντιμετωπισθούν χωρίς κόστος από την κυβέρνηση, καθώς είναι λεπτομέρειες και ταυτόχρονα αποτελούν ουσία για τους επαγγελματίες. Πρόκειται για ειδικές διορθώσεις στη ρύθμιση των 120 δόσεων, τα μηχανήματα POS και τα λοιπά. Εμείς ξέρουμε ότι το 90% των προβλημάτων μας μπορούν να λυθούν χωρίς κόστος, είπε ο κ. Δημητριάδης.

Στην κοπή της βασιλόπιτας τυχερός στάθηκε ο Τάσος Μεταξάς, πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Καβάλας. Βασικός εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος της καβαλιώτικης ΟΕΒΕ Γιάννης Παναγιωτίδης.

 

Διαβάστε επίσης