• 26 Απριλίου 2024,

Μιχάλης Μπαντάνης στους 93,7: « Κύριος στόχος να σωθούμε, κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

 Μιχάλης Μπαντάνης στους 93,7: « Κύριος στόχος να σωθούμε, κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Δηλώσεις για τη νίκη του Νέστου με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου έκανε στους 93,7 ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μπαντάνης. Μίλησε  επίσης για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Δίκαιη η νίκη με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου;

Απάντηση: Κοιτούσαμε όλη την εβδομάδα να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, αυτό δηλαδή που μας έλεγε ο προπονητής.  Να μπούμε μέσα και όσο το δυνατό γρηγορότερα να βάλουμε ένα γκολ. Δε μπήκαμε καλά και στο πρώτο τέταρτο  δεν ήμασταν καλοί. Παρόλα αυτά ισορροπήσαμε το παιχνίδι σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο, βάλαμε κάτω τη μπάλα και προηγηθήκαμε στο σκορ, πριν  κλείσει το πρώτο ημίχρονο. Στο Β` μέρος κουραστήκανε οι αντίπαλοι και εμείς φάνηκε ότι έχουμε περισσότερες δυνάμεις.  Αξιοποιήσαμε τα κενά που υπήρχαν στην αντίπαλη ομάδα και πετύχαμε δυο ακόμη γκολ. Κάπως έτσι πήραμε μια ωραία και δίκαιη νίκη. Παράλληλα με τα αποτελέσματα της Κυριακής ανεβήκαμε στη 2η θέση όπου ισοβαθμούμε με τον ΑΟΚ.  Είμαστε ένα βαθμό πίσω από το Παραλίμνι.

Ερώτηση: Τι έχει αλλάξει με την έλευση του νέου προπονητή, όπου ο Νέστος έχει 2 στα 2 στην έδρα του.

Απάντηση: Όταν έρχεται ένας προπονητής όλα τα παιδιά θέλουνε να δείξουνε το κάτι παραπάνω για να πάρουν την εμπιστοσύνη του προπονητή.   Αρχίζουμε επίσης και γνωριζόμαστε και μεταξύ μας, όλα τα παιδιά.  Από τους 11 οι 4 ήρθανε αργά στις μεταγραφές. Τώρα σιγά- σιγά η ομάδα δένει. Ο προπονητής ο καινούριος μας έχει βοηθήσει ψυχολογικά και τακτικά πάρα πολύ.   Όλα πάνε μια χαρά.

Ερώτηση: Μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Νέστος στη συνέχεια;

Απάντηση:  Εμείς έχουμε κύριο στόχο να σωθούμε. Ποτέ δεν είπαμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Κοιτάμε ξεχωριστά αγώνα με αγώνα να κερδίζουμε. Ότι προκύψει στη συνέχεια είναι καλοδεχούμενο.

 

Διαβάστε επίσης