«Μην τρέχεις»: Διαδοχικά τροχαία μέσα και έξω από την Καβάλα!

 «Μην τρέχεις»: Διαδοχικά τροχαία μέσα και έξω από την Καβάλα!

Σε μια εποχή που η κοινωνία προβληματίζεται/δοκιμάζεται/συγκλονίζεται από τα γεγονότα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, στο Ν. Καβάλας μετράμε -τουλάχιστον- 9 τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα μέσα διάστημα μόνο 2 ημερών.

Από τύχη δεν υπήρξαν χειρότερα. Κάποιοι τραυματίστηκαν ελαφρά, ορισμένοι σοβαρότερα. Όσες δικαιολογίες και να υπάρξουν (περί οδοστρώματος, καιρικών συνθηκών κτλ) το συμπέρασμα είναι πάντα το ίδιο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί καθώς οδηγούμε, κυρίως να μην τρέχουμε. Να μην αναπτύσσουμε μεγάλες ταχύτητες. Και ενώ πάθαμε, δε φαίνεται να βάλαμε μυαλό.

Τα περιστατικά έχουν ως εξής:

Παρασκευή: Δύο εκτροπές οχημάτων (ΙΧ και δίκυκλο) στις στροφές του Αγίου Σίλα. Μία εκτροπή επιβατικού οχήματος στο δρόμο προς το Παληό. Στο κέντρο της πόλης επιβατικό συγκρούστηκε με δίκυκλο, ο οδηγός του οποίου (ελαφρά τραυματίας) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύνολο περιστατικών: 4.

Σάββατο: Φορτηγό παραλίγο να μπει σε κατάστημα επί της οδού Κ. Τσολάκη. Στην πορεία που εκτός δρόμου ακολούθησε προκάλεσε υλικές ζημιές σε περιπολικό της αστυνομίας. Στην Εγνατία οδό, σημειώθηκαν 3 εκτροπές επιβατικών οχημάτων (φωτογραφία). Σ’ ένα από αυτά τα περιστατικά ο οδηγός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Νέα εκτροπή οχήματος στο δρόμο προς το Παληό. Σύνολο περιστατικών 5.

Διαβάστε επίσης