• 15 Μαΐου 2024,

Μόνο η Αγγελική μπορεί να λύσει αυτή την εξίσωση ….

 Μόνο η Αγγελική μπορεί να λύσει αυτή την εξίσωση ….

Με χαρές και τραγούδια τελείωσε το τριήμερο «σύσφιξης σχέσεων» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που οργάνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Όλοι όσοι συμμετείχαν δηλώνουν ικανοποιημένο αφού ήταν ένα τριήμερο χαλάρωσης που έδωσε την ευκαιρία στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  να έρθουν πιο κοντά και να γνωριστούν καλύτερα και να χαράξουν πολιτικές.

Μπορεί η πρωτοβουλία αυτή του Κασσελάκη να χαρακτηρίστηκε ως «αμερικανιά»  αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι  έπιασε τόπο αφού ο στόχος για τον οποίο έγινε αυτό το τριήμερο επετεύχθη.

Το θέμα είναι ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που περάσανε καλά θα περιμένουν πως και πως το επόμενο.

 

Ο λόγος που φέτος τα Χριστούγεννα η αγορά στερήθηκε τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι το κτίριο της πρώην κλινικής ΜΗΤΕΡΑ επί της Ίωνος Δραγούμη που ανακαινίζεται και λόγω των εργασιών κοπήκανε τα καλώδια που περνούσαν από την πρόσοψη του  κτιρίου  και στέλνανε την μουσική σε όλη την Ομόνοια.

Αν και το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίς, δεν δόθηκε η ανάλογη προσοχή από την πλευρά του Δήμου και έτσι οι φετινές γιορτές ήταν μουγκές !

 

Οι Έλληνες celebrities εκτός από τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που ανεβάζουν με μανία στα social media ,μόλις τα στολίσουν, έχουν την ίδια διάθεση να μοιράζονται και προσωπικές τους στιγμές σε κατάλευκα τοπία.

Με το που πέσει το πρώτο χιόνι τα κλικ πέφτουν βροχή.

Συνήθως στήνονται  δίπλα σε έναν χιονάνθρωπο  το μέγεθος του οποίου εξαρτάται κυρίως από την ποσότητα του χιονιού που έχει πέσει.

 

To γράψαμε και το επαναλαμβάνουμε ότι η μόνη που μπορεί να διαλευκάνει την υπόθεση του Μπάμπη από το Μεσολόγγι είναι η Νικολούλη.

Για την Αγγελική ο κρεοπώλης είναι θέμα δύο εκπομπών.

Σε δύο εκπομπές θα την έχει λύσει την εξίσωση.

 

Παλαβιάρα με βούλα και υπογραφή η 38χρονη που δολοφόνησε με μαχαίρι έναν 43χρονο με τον οποίο όπως αποδείχθηκε είχε εμμονή τα τελευταία χρόνια.

Και ενώ υπήρχανε οι ενδείξεις και ενώ η γυναίκα ήταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση δεν έγινε τίποτα προκειμένου να μην φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

Μαθήματα ηθικής  και αξιοπρέπειας από τον Γιώργο  Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους που τον πολιορκήσανε κατά την έξοδο του από ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας και του ζητήσανε να δώσει και άλλες εξηγήσει για την τη δήλωσή του για τους καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια και λουκάνικα» εκμεταλλευόμενοι τη δημοφιλία τους.

Κάπου ο Νταλάρας έχει ξεφύγει και έχει χάσει τον δρόμο του.

Και δίκιο να έχει έτσι όπως το χειρίστηκε το έχασε.

Θα μπορούσε να πει ένα καληνύχτα και να φύγει από το να κάτσει και να αρχίσει να προσβάλει τους νεαρούς δημοσιογράφους κάνουν απλά την δουλειά τους.

 

Τελικά ο χιονιάς του  περασμένου Σαββατοκύριακου που μας επισκέφτηκε δεν ήταν και τόσο χιονιάς για την Καβάλα.

Βροχή και χιονόνερο στην καλύτερη μέσα στην πόλη και κρύο πολύ λογικό για την εποχή που είμαστε.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης