Nα αφήσουμε τα φαινόμενα του καιρού και να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα φαινόμενα της παραλίας

 Nα αφήσουμε τα φαινόμενα του καιρού και να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα φαινόμενα της παραλίας

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται απο σήμερα Τετάρτη και μετά.

Τελικά το φαινόμενο “Γαλάτεια” ήταν ένα ακόμα σοβαρό χαμηλό βαρομετρικό που επηρεάσε την χώρα μας με βροχοπτώσεις που είχανε διάρκεια και όχι ένταση αλλα και μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας που τώρα στα τελειώματα του φετεινού χειμώνα έρχεται να μας ισοπεδώσει γιατί πλέον δεν υπάρχουν ούτε άλλες αντοχές αλλα και ανοχές.

Είναι σίγουρο οτι είμαστε στο φινάλε ενός ακόμα δύσκολου χειμώνα ίσως του πιο δύσκολου απο τότε που μπήκαμε στο τούνελ της κρίσης τουλάχιστον απο άποψη καιρικών φαινόμενων αλλα τον φάγαμε και αυτόν.

Μου κάνει εντύπωση που ενώ ακόμα δεν έχει κάτσει κάπου η μπίλια για τα μέτρα του 4ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που στην κυριολεξία είναι προ των πυλών εμείς ασχολούμαστε και μαλώνουμε με τους δανειστές μας για τα αντίμετρα τα οποία αφορούν την υπεραπόδοση των στόχων και θα ενεργοποιούνται μόνο σε αυτή την περίπτωση.

Καταλαβαίνετε οτι τα αντίμετρα είναι ο πιο εύκολος δρόμος για να περάσουν ταυτόχρονα και τα νέα μέτρα που έρχονται.

Η καθυστέρηση απλά οφείλεται στο γεγονός οτι η κυβέρνηση προσπαθεί να βρεί τρόπους προκειμένου να πλασάρει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την νέα δέσμη μέτρων που θα συνοδεύουν το κλείσιμο και της δεύτερης αξιολόγησης.

Το έχουμε γράψει και το ξαναγράφουμε οτι οι δανειστές και πιστωτές μας δεν πρόκειται να μας χαρίσουν τίποτα.

Οσο θα είμαστε υπο την εποπτεία τους κάθε συμφωνία μαζί τους θα συνοδεύεται απο μέτρα.

Πάντως όσο αφορά το Eurogroup στις 20 Μαρτίου μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις αφού δεν προλαβαίνουμε και δεν είναι τυχαίο οτι οι δηλώσεις του Τσίπρα μιλάνε για συμφωνία μέσα στον Απρίλη.

Ο Φεβρουάριος έγινε Μάρτιος και ο Μάρτιος πολύ εύκολα θα γίνει Απρίλης.

Μόνο που ο Απρίλης θα πρέπει όλοι να έχουν υπόψη τους οτι είναι ψεύτης μήνας.

Πάντως σε γενικές γραμμές όλος ο πλανήτης είναι λίγο στα χαμένα αφού και δεν είναι τυχαίο οτι ασχολούμαστε ακόμα με τον τρόπο που χειροκροτούσε η Νικόλ Κίντμαν το βράδυ της απονομής των ΟΣΚΑΡ.

Η κοπέλα εξήγησε οτι χτυπούσε μόνο τις παλάμες των χεριών της γιατί φορούσε ένα μεγάλο δαχτυλίδι μεγάλης αξίας το οποίο δεν ήταν δικό της και δεν ήθελε να το κάνει καμμιά ζημιά.

Καταλαβαίνετε οτι το κόστος του δαχτυλιδού θα ήταν όσο όλα τα μέτρα των τριών μνημονίων που έχει υποστεί η χώρα μας και τα αντίμετρα μαζί.

Οσο περνάνε οι εβδομάδες και λιγοστεύουν οι παίκτες του SURVIVOR τόσο ανεβαίνουν τα ποσοστά τηλεθέασης κάνοντας τους υπεύθυνους του καναλιού να τρίβουν τα χέρια τους.

Οσο ανεβαίνει η τηλεθέαση τόσο ανεβαίνει και το κόστος των διαφημίσεων στο ενδιάμεσο κάθε επεισοδίου.

Εκείνο το ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΜΑ μας έχει σαπίσει στην διαφήμιση.

Είναι απο τους βασικούς χορηγούς όχι μόνο του SURVIVOR αλλά και του “ΣΓΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ” του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Μιλάμε οτι οι άνθρωποι θα πρέπει να δίνουν πολύ χρήμα προκειμένου να είναι απο τους βασικούς διαφημιστικούς χορηγούς των δύο εκπομπών.

Βλέπω μέχρι τον μεγάλο τελικό του SURVIVOR όλοι να παίρνουμε ΚΡΗΤΗΣ ΙΑΜΑ που είναι διατροφικό συμπλήρωμα.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας έρχονται αυστηροί έλεγχοι για την απαγόρευση του καπνίσματος και τσουχτερά πρόστμα για όλους τους παραβάτες.

Φαίνεται οτι το υπουργείο υγείας παίρνει πλέον στα σοβαρά τον αντικαπνιστικό νόμο και είναι για πρώτη φορά έτοιμο να τον εφαρμόσει με οτι αυτό συνεπάγεται.

1.500 ευρώ θα είναι το πρόστιμο αν καπνίζει κάποιος μέσα στο αυτοκίνητο του ενώ  υπάρχει μέσα ανήλικος συνεπιβάτης 12 ετών και κάτω.

Να έχετε υπόψη σας οτι πλέον απαγορεύεται εκτός απο το κανονικό τσιγάρο και το ηλεκτρονικό που μέχρι πρόσφατα επιτρεπόταν η χρήση του σε κλειστούς χώρους.

Αυτές είναι άσχημες ειδήσεις για τους θεριακλήδες που πλέον έχουν θέμα και θα πρέπει να περιορίσουν αισθητά αυτή την κακή συνήθεια.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι είναι και ύποπτοι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3  :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης