• 29 Μαρτίου 2024,

Να ακούγεται η φωνή των υγειονομικών ενός Ε.Σ.Υ. που δεν αντέχει…

 Να ακούγεται η φωνή των υγειονομικών ενός Ε.Σ.Υ. που δεν αντέχει…

Ο γιατρός του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Γιώργος Τεπελόπουλος, πρόεδρος ταυτόχρονα του συλλόγου γιατρών Ε.Σ.Υ. Ν. Καβάλας σχολιάζει την λειτουργία μιας ακόμη κλινικής κορωνοϊού, σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Καβάλας:

08/08/2022 κ τα “καταφέραμε”! Ανοίξαμε κ νέα πτέρυγα Covid και επιστρέψαμε στο Φεβρουάριο! Η πανδημία για το κράτος κ την κοινωνία έχει λήξει κ υπάρχει μόνο στο μυαλό το δικό μας των υγειονομικών που μαζοχιζόμαστε να συγχωνεύουμε κλινικές, να ψάχνουμε να βρούμε έξτρα εφημερεύοντες για τις νέες κλίνες ενώ παράλληλα δεχόμαστε το μεγαλύτερο κύμα παθολογικών και χειρουργικών ασθενών στα χρονικά του νοσοκομείου (γύρω στους 300 καθημερινά επί δυο μήνες-ρεκόρ σαν του τουρισμού).

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πώς όλοι αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ακόμη πως τους περιμένει ένα Νοσοκομείο με 1000 γιατρούς κ 10.000 νοσηλευτές κ λοιπό προσωπικό που θα τους διεκπεραιώσει σε δέκα λεπτά!

Οτιδήποτε διαφορετικό φέρνει γκρίνια, ένταση, βρισιές κ ατελείωτη συκοφαντία! Τα παραπάνω δεν αναφέρονται για να αλλάξει κάτι (ΔΕΝ πρόκειται)! Αναφέρονται για να ακούγεται πού και πού και η φωνή των υγειονομικών ενός ΕΣΥ που (ΔΕΝ) “αντέχει”..

Διαβάστε επίσης