• 29 Μαρτίου 2024,

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ έτοιμοι για νέα προεκλογική δράση σε όλο το Ν. Καβάλας

 ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ έτοιμοι για νέα προεκλογική δράση σε όλο το Ν. Καβάλας

Εντός της εβδομάδας οι τοπικές κομματικές οργανώσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ αρχίζουν νέα προεκλογική δραστηριότητα «στοχεύοντας» στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Είναι σίγουρο ότι θα επισκεφθεί και θα μιλήσει στην Καβάλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δεν αποκλείεται επίσκεψη και του Γ.Γ. του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ας δούμε τα νέα πιο αναλυτικά:

*Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας συνεδρίασε με διευρυμένη σύνθεση στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική. Απουσίαζαν δικαιολογημένα μόνο οι Νίκος Παναγιωτόπουλος- Μακάριος Λαζαρίδης. Η προεκλογική δουλειά αρχίζει άμεσα και θα περιλαμβάνει περιοδείες- ομιλίες σε Καβάλα, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη, Λιμένα Θάσου. Παρόντες και ομιλητές θα είναι και οι 6 υποψήφιοι βουλευτές. Αναμένεται να επισκεφθεί την πόλη και το Ν. Καβάλας και κλιμάκιο στελεχών από την Αθήνα.

*Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα θα συνεδριάσει η νομαρχιακή επιτροπή. Με διευρυμένη σύνθεση. Η Τάνια Ελευθεριάδου και ο Κώστας Μορφίδης ήταν στην Αθήνα κι έλαβαν μέρος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αρχίζει προεκλογική δράση στο Ν. Καβάλας άμεσα. Θα πάει παντού. Θα γίνουν και εκδηλώσεις- ομιλίες.

*Το ΠΑΣΟΚ της Καβάλας είχε συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής την Παρασκευή το απόγευμα. Με διευρυμένη σύνθεση. Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι υποψήφιοι βουλευτές Καϊταντζόπουλος- Πλαφαδέλης. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί την Καβάλα και θα μιλήσει σε εκδήλωση που θα γίνει στο κέντρο της πόλης. Στόχος του ΠΑΣΟΚ Καβάλας είναι να αυξήσει ψήφους και ποσοστό στο Ν. Καβάλας για να εξασφαλίσει αυτό την 4η έδρα του Νομού. Για τα στελέχη του κόμματος ο στόχος χαρακτηρίζεται εφικτός.

*Στο ΚΚΕ Καβάλας είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για τις επόμενες κινήσεις και πολιτικές δραστηριότητες. Τα τοπικά στελέχη δεν αποκλείουν αλλά θεωρούν απίθανο να επισκεφθεί την Καβάλα ο κ. Κουτσούμπας. Θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση οι περιοδείες. Θα εξεταστεί αν γίνει κεντρική πολιτική εκδήλωση στην Καβάλα.

Διαβάστε επίσης