• 3 Μαΐου 2024,

Νέα άδεια λειτουργίας στο «Ανθή Καραγιάννη»

 Νέα άδεια λειτουργίας στο «Ανθή Καραγιάννη»

Με χθεσινή του απόφαση ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος χορήγησε υπό όρους προσωρινή άδεια λειτουργίας στο πρώην εθνικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Οι όροι που τίθενται πρέπει να καλυφθούν ως τις 30 Ιουλίου και ως τότε μπορεί ο χώρος να λειτουργεί. Σύμφωνα με την απόφαση δύναται να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες SL2, αγώνες στίβου αλλά πολιτιστικές εκδηλώσεις/συναυλίες. Η χωρητικότητα του γηπέδου αναφέρεται σε 10.663 καθήμενους θεατές.

Οι όροι που τίθενται αφορούν:

Πιστοποιητικό ενεργειακής προστασίας που υπάρχει. Ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού του γηπέδου σε θέματα πυροσβεστικής διάταξης. Τήρηση και συντήρηση των μέτρων και μέσων πυροπροστασίας. Μη λειτουργία του χώρου επισήμων που είναι μπροστά στις κερκίδες 6-7-8 επειδή μπροστά σε αυτόν υπάρχει χαμηλό κάγκελο.

Να ισχύουν οι κανόνες σε θέματα υγιεινής, χώροι και μέσα πρώτων βοηθειών, μέτρα προφύλαξης αθλουμένων από πράξεις βίας, ύπαρξη χώρων στάθμευσης οχημάτων έκτακτης ανάγκης και τέλος εγκατάσταση και λειτουργία ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης).

Διαβάστε επίσης