• 28 Μαρτίου 2024,

Νέα Μηχανήματα Αιμοκάθαρσης στην Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Ακέσιος Α.Ε.

 Νέα Μηχανήματα Αιμοκάθαρσης στην Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Ακέσιος Α.Ε.

Mε 22 νέα υπερσύγχρονα  μηχανήματα τεχνητού νεφρού, επένδυση προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, εξοπλίζεται από την προσεχή εβδομάδα η Μ.Χ.Α ΑκέσιοςΑ.Ε.

Η αποτελεσματική λειτουργία των μηχανημάτων προϋποθέτει την στελέχωσή της Μονάδας με άκρως εξειδικευμένο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε νεφροπαθείς, καθώς απευθύνεται σε ασθενείς με ιδιαίτερα προβλήματα, τα οποία απαιτούν εξειδικευμένη αντιμετώπιση.

Πρόκειται για τα πλέον σύγχρονα και προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα Gambro Artis Physio System, με δυνατότητα εφαρμογής όλων των μεθόδων αιμοκάθαρσης, καθώς και αιμοδιαδιήθησης υψηλής ροής (postdilution HDF).

Το εύρος των λειτουργιών Ultra Control και Ηemo Control που προσφέρει η νέα τεχνολογία, επιτρέπει την παροχή εξατομικευμένης, υψηλής ποιότητας αιμοκάθαρσης μειώνοντας την πιθανότατα επιπλοκών κατά την διάρκεια της συνεδρίας.

Είναι πασιφανές πως η  Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Ακέσιος Α.Ε. λειτουργεί  συμπληρωματικά στο Κρατικό Νοσοκομείο Καβάλας καθώς συμβάλει στην αποφυγή της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι ασθενείς του νομού, οι οποίοι, προκειμένου να προβούν στις αναγκαίες διαδικασίες αιμοκάθαρσης είναι υποχρεωμένοι να διανύουν αρκετές δεκάδες χιλιομέτρων κάθε εβδομάδα.

 

Για την εταιρία  Σταυρουλάκης Γεώργιος   Διοικητικός Διευθυντής

ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΚΕΣΙΟΣ  Α.Ε.

10o χλμ. Ε.Ο Καβάλας – Δράμας – Πολύστυλο- Τ.Κ. 640 03  Καβάλα

Πληροφορίες: Τηλέφωνο: 2510 391919- FAX:  2510 392505

Διαβάστε επίσης