• 18 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Το ιστορικό κτίριο της παλιάς Μεραρχίας, απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο, καταρρέει. Τον περασμένο Φλεβάρη αποχώρησε από αυτό το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφέρειας αφού η Πολεοδομία χαρακτήρισε το κτίσμα  επικίνδυνο. Ουδείς ενδιαφέρθηκε για τη συντήρηση του. Το ακίνητο ανήκει στο δημόσιο. Το δε ΚΕΚ της Περιφέρειας υπολειτουργεί σε γραφείο του 4ου ορόφου στο Διοικητήριο.

 

Δύο χώρους αναζητά η 4η Υγειονομική Περιφέρεια προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα πρωτοβάθμιες δομές υγείας. Εξετάζονται το ΚΑΠΗ του Αγίου Λουκά, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας και το γυάλινο κτίριο του κάτω Νοσοκομείου. Σχετική συνάντηση είχαν χθες η Δήμαρχος με τον διοικητή της ΥΠΕ Στράτο Πλωμαρίτη.

 

Λόγω κατάρρευσης τοιχίου περιορίστηκε στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας η κίνηση των αυτοκινήτων στο δρόμο στο Παληό, στις Γλάστρες. Οριστική αποχώρηση του επιχειρηματία από τον διαγωνισμό για τα Λουτρά των Ελευθερών. Με έκπτωση άνω του 60% δημοπρατήθηκε χθες δημοτικό έργο ανακαίνισης κι επέκτασης του 21ου δημοτικού σχολείου. Συνεχίζει ο ΟΤΕ να αντικαθιστά τα ΚΑΦΑΟ στην πόλη μας. Την ερχόμενη εβδομάδα νέες συσκέψεις για την αντιπυρική περίοδο, αυτήν τη φορά στους 4 δήμους του Νομού.

 

Την Δευτέρα το πρωί ομιλία για τα κόκκινα δάνεια στο Επιμελητήριο από τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικού Χρέους. Μπορεί να αναβληθούν λόγω πένθους οι προγραμματισμένες για την Κυριακή εκδηλώσεις της ΧΧ Μεραρχίας στο στρατόπεδο Καρακώστα. Οι εκδηλώσεις αφορούν τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου. Ανακοινώσεις αντάλλαξαν τις προηγούμενες δύο ημέρες σχετικά με την εξεταστική επιτροπή για την υγεία οι βουλευτές Μορφίδης- Παναγιωτόπουλος. Ανακοίνωση για τη θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος του 1967 εξέδωσε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

 

Την Κυριακή το πρωί στην παραλία η διοργάνωση Βίκος Street Relays. Την Κυριακή το μεσημέρι αναβιώνει στο Ζυγό ο ποντιακός γάμος. Την Κυριακή το απόγευμα στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» περιφερειακό παιδικό εφηβικό φεστιβάλ ποντιακών χορών. Αρχίζει τη Δευτέρα στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η 2η γιορτή μαθητικού θεάτρου.

 

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΑΟΚ, την Κυριακή υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας. Εντός έδρας ματς του Νέστου με τον Λαγκαδά. Με τον Δούκα αγωνίζεται εκτός έδρας το Σάββατο η Ένωση.

 

 

Διαβάστε επίσης