Νέα περίοδος αναστολής για πολιτιστικούς- συνοικιακούς συλλόγους

 Νέα περίοδος αναστολής για πολιτιστικούς- συνοικιακούς συλλόγους

Με διαδοχικές τους ανακοινώσεις μέσω του διαδικτύου οι δραστήριοι τοπικοί συνοικιακοί – πολιτιστικοί σύλλογοι γνωστοποιούν αναστολή δραστηριοτήτων τους λόγω έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Κάποιοι προσπάθησαν να επανέλθουν το προηγούμενο διάστημα, κάποιοι επανήλθαν. Αρκετοί είναι σε αναστολή από το Καλοκαίρι ή και από τον Μάρτιο! Από τις ανακοινώσεις των συλλόγων ξεχωρίζουμε κι αντιγράφουμε αυτές που αφορούν επίλυση προβλημάτων κάθε συνοικίας ή ανάδειξη προβλημάτων που μένουν χωρίς λύση.

*Ανάρτηση του συλλόγου Περιγιαλίου με αφορμή έργο ασφαλτόστρωσης μπροστά από το «Ανθή Καραγιάννη»: «Τελικά όλες οι προσπάθειες μας και οι πιέσεις μας σιγά σιγά πιάνουν τόπο και γίνονται κάποια έργα στην γειτονιά μας». Άλλος κάτοικος της ίδιας συνοικίας παρατηρεί με την ίδια αφορμή: «Μεριμνήσετε για τα φώτα στο δρόμο δίπλα από τα μνήματα.Έλεος πια, κάθε χρόνο τα ίδια τέτοια εποχή. Μαύρο σκοτάδι βράδυ και ξημερώματα».

* Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας , λόγω πάλι της έξαρσης του Κορονοιού και των αυστηρών μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση και λόγω που η Καβάλα εντάχθηκε στην κόκκινη ζώνη, ανακοινώνει σε όλα τα μέλη της και τους φίλους της , ότι θα παραμείνει κλειστός όλο τον Νοέμβριο ,μέχρι νεωτέρας απόφασης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

* Το ΔΣ του συλλόγου Ποταμουδίων μετά από τις δυσάρεστες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία, αποφάσισε να αναστείλει τις δραστηριότητές του για προληπτικούς λόγους για 15 ημέρες από Δευτέρα 2/11 έως την Κυριακή 15/11.

*Σύλλογος κατοίκων Παναγίας «Το Κάστρο»: Η Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού του Δημου παρ όλες τις ενημερώσεις, με συγκεκριμένα έγγραφα που η ίδια ζήτησε, δεν έχει λύσει το θέμα του φωτισμού στα στενά σοκάκια της Παναγίας.Οδός Βυζαντίου και πάροδοι, από μήνες έχει σκοτάδια σε δύσβατα σημεία, διαμαρτυρίες των κατοίκων και πολλά τηλέφωνα στην Υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.Χρειάστηκε όμως να περάσουν μήνες με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχει πια εναερίτης για τους 18 στύλους φωτιστικών που είναι σε σημεία που δεν προσεγγίζει αυτοκίνητο. Έπρεπε να γίνει καταμέτρηση των στύλων από τον ίδιο τον σύλλογο, να γίνει υπηρεσιακό έγγραφο-αίτημα στην ΔΕΗ, ενημέρωση μεταξύ των υπηρεσιών ΔΕΗ, οικονομικών υπηρεσιών, τεχνικής υπηρεσίας, κι ακόμη περιμένουμε…».

*Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων: « Ο σύλλογος μας με αίσθημα ευθύνης αναστέλλει τη λειτουργία των τμημάτων του λόγω της εξάπλωσης του covid. Προσέχουμε και με το καλό θα ανταμωθούμε».

*Σύλλογος Ιχνηλάτες: «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε με αίσθημα ευθύνης προς τα μέλη μας , την αναστολή λειτουργίας του συλλόγου μέχρι νεοτέρας λόγω των έκτακτων μέτρων που ανακοινώθηκαν».

*Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας: « Λόγω των νέων μέτρων ο σύλλογος μας αναστέλλει τις δράσεις του και το γραφείο θα παραμείνει κλειστό για όσο διάστημα χρειαστεί. Θα επανέλθουμε όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν με νέο πρόγραμμα. Καλή αντάμωση και να προσέχετε τους εαυτούς σας».

* Από το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας ανακοινώνεται πως, λόγω των νέων μέτρων που θα ισχύσουν για τη μη διασπορά του ιού Covid-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας, αναστέλλεται η λειτουργία των τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών από Δευτέρα 2.11.2020 και για έναν μήνα, έως 1.12.2020.

*Ανακοίνωση του Ομίλου Πόντιων Χορευτών Καβάλας: Αγαπητά μέλη λόγω της αύξησης κρουσμάτων στον νομό μας και τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα και με αίσθημα ευθύνης για την υγεία όλων το Δ.Σ του συλλόγου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων προς αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας μέχρι να βελτιωθούν και το επιτρέψουν οι συνθήκες. Μένουμε υγιείς. Μένουμε ασφαλείς.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης