Νέο ωράριο και στην αγορά της Καβάλας; Την σχετική Κ.Υ.Α. αναμένει ο Εμπορικός Σύλλογος

 Νέο ωράριο και στην αγορά της Καβάλας; Την σχετική Κ.Υ.Α. αναμένει ο Εμπορικός Σύλλογος

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκεται ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας προκειμένου με την Κ.Υ.Α. που θα εκδοθεί -και αναμένεται- να αποσαφηνιστεί πλήρως το ωράριο της αγοράς από την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί.

Αν αυτό που ανακοινώθηκε ισχύει σε όλη την Ελλάδα, τότε για πρώτη φορά στα χρονικά και λόγω της πανδημίας, η αγορά της Καβάλας θα ξεκινά τη λειτουργία της στις 10 κάθε πρωί. Θα υπάρχει κλείσιμο στις 2.30 το μεσημέρι και το απογεύματα νέο και πάλι ωράριο θα είναι 5.30 με 9 το βράδυ!

Για τα μεγάλα αστικά κέντρα η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ωράριο συνεχόμενο, 10 το πρωί με 9 το βράδυ. Μέχρι τώρα δεν έχει εξηγήσει ποιες περιοχές και πόλεις αφορά το ωράριο αυτό. Κατόπιν τούτου ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έπραξε το αυτονόητο. Απευθύνθηκε στην ΕΣΕΕ.

Μόνο που και η Συνομοσπονδία δεν μπορεί να απαντήσει στην εύλογη ερώτηση. Υπό αυτές τις συνθήκες  ο τοπικός σύλλογος περιμένει την Κοινή Υπουργική Απόφαση. Το ωράριο που αυτή θα περιλαμβάνει, θα είναι υποχρεωμένος να το τηρήσει. “Αυτό το ωράριο θα είναι τραγικό για την επαρχία αφού σε αυτήν δεν υπάρχει συνωστισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς”, είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης.

Διαβάστε επίσης