• 19 Μαΐου 2024,

Νέστος Χρυσούπολης: Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

 Νέστος Χρυσούπολης: Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

ε την ίδια ενδεκάδα που κέρδισε τον Μ. Α Καρπερής και τον Ορφέα Ξάνθης θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Νέστος στο ματς που έρχεται με τον  Μ. Α Ξηροποτάμου. Σήμερα η προετοιμασία θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση. Ο Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ενώ εφιστά την προσοχή και όχι υποτίμηση του αντιπάλου την Κυριακή που μας έρχεται.

  Αετός Ορφανού: Επιστροφή Καραγιαννίδη

Ο Κώστας Καραγιαννίδης είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει την Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Αετού στην έδρα του Αρη Αβάτου. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και είναι στη διάθεση του Παντελή Στυλιανού που δεν υπολογίζει Μπαμπατζάνη και Νάκου(ξεκίνησε προπονήσεις).

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Οφρυνίου.  Ο Αετός μάλιστα την επόμενη εβδομάδα ίσως επιστρέψει στο γήπεδο του μόνο για προπονήσεις αφήνοντας το Ακροβούνι. Σε αγώνα πρωταθλήματος ίσως προλάβει να παίξει στη φυσική του έδρα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟΚ. Δύσκολα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που είναι μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής.   Μέχρι το Σαββατοκύριακο ίσως ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση της κερκίδας.

 

Διαβάστε επίσης