• 6 Μαΐου 2024,

Με γεμάτο το οπλοστάσιο κόντρα στο Διδυμότειχο

 Με γεμάτο το οπλοστάσιο κόντρα στο Διδυμότειχο

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Σήμερα μάλιστα θα δοκιμάσει σχήματα για την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό για το παιχνίδι που έρχεται. Δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση να δούμε τους ίδιους ένδεκα που ξεκίνησε  στο ματς με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Με Βούλγαρο προπονητή το Διδυμότειχο

Η ΑΕΔ που έρχεται την Κυριακή αήττητη στην Καβάλα έχει Βούλγαρο προπονητή στον πάγκο της. Συγκεκριμένα τον Κρίστο Τελκίνσκι που αντικατέστησε το καλοκαίρι τον Γιάννη Αναστασιάδη. Ο Τελκίνσκι έπαιξε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα στα Γιάννινα(Α` Εθνική), στην Καλλιθέα, στην Παναχαϊκή, στα Τρίκαλα, στην Προοδευτική, στο Φωστήρα και στον Ηρακλή Ψαχνών. Επίσης έπαιξε και στην Κύπρο με την Πάφο.  Γνωρίζει οπότε πολύ καλά την Ελληνική πραγματικότητα. Είναι 36 ετών, γεννημένος στις 7 Ιουλίου του 1979 στη Φιλιππούπολη.  Στο ματς που πέρασε με τον Μ. Α Καρπερής η ενδεκάδα που παρέταξε ο Τελκίνσκι ήταν: Συριτούδης Κ., Πατιαλιάκας, Παντελίδης, Χρίστεφ, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Σουλεϊμάν, Αβογιάν, Γιαννόπουλος, Ιντζές. Εκτός από τον Συριτούδη που πέρσι ήταν στο ρόστερ του ΑΟΚ , άλλοι γνωστοί παίκτες είναι ο Κάρεν Αβογιάν με θητεία στο Νέστο για 6 μήνες, την περίοδο 2015-2016, ο Μεμέτ Εμρέ που έπαιξε αντίπαλος του ΑΟΚ με τη φανέλα του Εβρου Σουφλίου . Ηγέτης της ομάδας είναι ο Γιαννόπουλος που είναι ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια.  Στο ρόστερ αλλά και βασικός είναι ο Βούλγαρος Αλεξάνταρ Χρίστεφ. Ο Γκιντίδης επέστρεψε από τον ΠΑΟΚ.

 Το πάρε δώσε της ΑΕΔ στις μεταγραφές

Ήρθαν: Κάρεν Αβογιάν, Αλεξάνταρ Χρίστεφ, Γιλμάζ Σουλεϊμάνογλου, Μεμέτ Εμρέ, Ηλίας Ζαφειρόπουλος (Ένωση Κυανής/Ασβεστάδων), Κώστας Συριτούδης, Κώστας Γκιντίδης (ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Καζάλας, Αλέξανδρος Κωνσταντίνου, Σωκράτης Δολαπτσόπουλος (ΠΑΕ Ριζίων), Βασίλης Παππούδης.

Έφυγαν: Δημήτρης Αντωνίου, Σεργκέι Αγγελακάκης (ΑΕΚ Έβρου), Γιάννης Γωνιάδης (ΑΟ Λουτρακίου), Λευτέρης Καΐσας, Κυριάκος Πετρόπουλος (Ορέστης Ορεστιάδας), Παναγιώτης Άχπα (Ένωση Λυκόφης/Κορνοφωλιάς).

Διαβάστε επίσης