• 25 Απριλίου 2024,

Νίκη ανόδου ο Βύρωνας στην Αλεξανδρούπολη (φωτογραφίες)

 Νίκη ανόδου ο Βύρωνας στην Αλεξανδρούπολη (φωτογραφίες)

Για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική ο Βύρωνας αγωνίστηκε στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον τοπικό Ιπποκράτη, πετυχαίνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0.

Αποστολή στην Αλεξανδρούπολη: Τάσος Πατσίδης

Τη πιο σπουδαία νίκη στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου πέτυχε ο Βύρωνας στην έδρα του Ιπποκράτη και πλέον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μπορεί να πανηγυρίζει την άνοδο του στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Το Καβαλιώτικο συγκρότημα του Στέλιου Ιγνατιάδη εξακολουθεί να παραμένει αήττητο ενώ έχει ένα ακόμη παιχνίδι, εκτός έδρας με τον Ηρακλή Αμμουδιάς. Η σημερινή του νίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού οι γηπεδούχοι δυσκόλεψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό το Βύρωνα.

Στο 2′ ο Βύρωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Ελευθεριάδη. Στη συνέχεια, ο Ιπποκράτης πίεσε και είχε σπουδαία στιγμή με τον Ευθυμιάδη στο 32′, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 48′ ο Δουμάνης με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-1, σε φάση όπου ο αντίπαλος τερματοφύλακας φέρει μεγάλη ευθύνη. Στο 68′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του, κάνοντας το 0-2, με ωραία ενέργεια και πλασέ.

 

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης-Βύρωνας Καβάλας 0-2

Καμπανιακός-Πανθρακικός 2-0

ΓΣ Προσοτσάνης-Ηρακλής Αμμουδιάς 2-1

Ρεπό: Άρης Πετεινού

 

Η βαθμολογία

  1. Βύρωνας Καβάλας 11 (7-2)
  2. ΓΣ Προσοτσάνης* 7 (8-3)
  3. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 7 (9-6)
  4. Καμπανιακός* 7 (7-4)
  5. Πανθρακικός* 7 (5-5)
  6. Ηρακλής Αμμουδιάς* 2 (1-3)
  7. Άρης Πετεινού* 0 (1-15)
    (*) Έχουν κάνει το ρεπό τους

 

Διαβάστε επίσης