«Νικητής» στα δρομολόγια του Πρίνου που δεν γίνονται Σαββατοκύριακο!

 «Νικητής» στα δρομολόγια του Πρίνου που δεν γίνονται Σαββατοκύριακο!

Σύμφωνα με απόφαση που έλαβε τις προηγούμενες ημέρες το αρμόδιο Υπουργείο Ναυτιλίας, τα δύο την ημέρα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου εκτελεί μόνο το γνωστό μικρών διαστάσεων φέρι μποτ «Νικητής».

Τα δρομολόγια διακόπηκαν και δεν γίνονται Σάββατο και Κυριακή.

Η συγκεκριμένη απόφαση ισχύει μέχρι και τη Δευτέρα 30 Νοέμβρη. Οφείλεται όπως φαίνεται στα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού (καραντίνα κτλ).

* Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης απέστειλε σήμερα γραπτό αίτημα στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη σχετικά με την ανάγκη να μην επηρεαστεί η λειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής Καβάλα – Πρίνος από τα μέτρα που λαμβάνονται λόγω της πανδημίας.

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στις ζωτικές ανάγκες που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή σύνδεση και κάλεσε τον Υπουργό να παράσχει τα ίδια κίνητρα που θα δοθούν για τη διατήρηση της γραμμής Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημειώνει: «Ο Υπουργός γνωρίζει πολύ καλά τη κεφαλαιώδη σημασία που έχει η γραμμή Καβάλα – Πρίνος για τους κατοίκους, και όχι μόνο, της Θάσου, κάτι που φροντίζω να του υπενθυμίζω σε κάθε μας συνάντηση. Ευελπιστώ ότι για άλλη μια φορά θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του νησιού!» (Δ. Τύπου)

 

Διαβάστε επίσης