Νίκος Τσιλογιώργης: «Ελπίζω τα τρία δρομολόγια να γίνονται κανονικά»

 Νίκος Τσιλογιώργης: «Ελπίζω τα τρία δρομολόγια να γίνονται κανονικά»

Από τη συχνότητα του ραδιοφώνου της Πρωινής συνεχίστηκε η συζήτηση για τα νέα δεδομένα στα χειμερινά δρομολόγια των φεριμπότ, κυρίως στη γραμμή του Πρίνου. Μία ακόμη φορά για το θέμα κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Νίκος Τσιλογιώργης. 

Η Θασιακή Ένωση διαχρονικά παρακολουθεί το ζήτημα πιέζοντας κάθε χρόνο τα δρομολόγια το χειμώνα στη γραμμή του Πρίνου να είναι περισσότερα από δύο.

Η άποψη του Νίκου Τσιλογιώργη έχει ενδιαφέρον καθώς ένα μέρος του στόχου φαίνεται να υλοποιείται για την προσεχή χειμερινή περίοδο. Ο Νίκος Τσιλογιώργης εμμέσως πλην σαφώς αναγνώρισε ότι η κινητικότητα που υπήρξε στο θέμα από τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές ήταν πετυχημένη. Σε αυτήν άφησε να εννοηθεί οφείλεται το επιπλέον δρομολόγιο. Ο κ. Τσιλογιώργης είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα οι συγκεκριμένοι βουλευτές λειτούργησαν και πιο συντονισμένα και πιο πειστικά σε σχέση με τους προηγούμενους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές. Εννοώντας αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ. Έδωσε συγχαρητήρια στον Κώστα Αντωνιάδη για τη σύσκεψη στο Διοικητήριο την Πέμπτη και ξεκάθαρα τόνισε ότι το τρίτο δρομολόγιο το χειμώνα στη γραμμή του Πρίνου είναι επιτυχία των τριών κυβερνητικών βουλευτών. Τόνισε μάλιστα «…και των τριών». Είμαστε καλύτερα από πέρυσι, είπε ο κ. Τσιλογιώργης εξηγώντας ότι με βάση αυτά που θα γίνουν τον προσεχή χειμώνα δημιουργείται καλό προηγούμενο επί του οποίου -άφησε να εννοηθεί- θα στηριχθούν μεταγενέστερα αιτήματα ώστε τα τρία Χειμερινά δρομολόγια να γίνουν ακόμη περισσότερα.

Ο Νίκος Τσιλογεωργης είπε επίσης στην Πρωινή: «Έίμαι συγκρατημένα χαρούμενος. Ελπίζω τα τρία δρομολόγια να γίνονται κανονικά δηλαδή να συνεχιστούν ως τρία ακόμη και στο ενδεχόμενο βλάβης του ferry boat που θα τα εκτελεί. Να είναι έτοιμες οι εταιρείες να αντικαταστήσουν ένα πλοίο αν για παράδειγμα πάθει βλάβη. Βλέπω ταυτόχρονα ότι το αρμόδιο Υπουργείο αρχίζει και βάζει σε μία τάξη τα θέματα της ακτοπλοΐας στην περιοχή. Εννοώ την τροπολογία που θα υπάρξει σύμφωνα με την οποία η εταιρεία που θα εκτελεί δρομολόγια στην Κεραμωτή θα υποχρεούται να τα εκτελεί όλο το χρόνο όχι μόνο στην Κεραμωτή αλλά και στη γραμμή του Πρίνου».

 

Διαβάστε επίσης