Πολωνοί κατασκηνωτές στη Θάσο

 Πολωνοί κατασκηνωτές στη Θάσο

Με απόφαση που έλαβε την Πέμπτη 24 Οκτώβρη η διοίκηση της μονομετοχικής εταιρίας του Δήμου Θάσου γίνεται δεκτή η πρόταση τουριστικού γραφείου από την Πολωνία.

Το προσεχές Καλοκαίρι θα φιλοξενηθούν στο κάμπινκ της «Χρυσής Αμμουδιάς» κατασκηνωτές από την Κρακοβία. Από τη συνεργασία το κάμπινκ θα επωφεληθεί ποσού άνω των 15.000 ευρώ. Δόθηκε μάλιστα εντολή σε δικηγόρο να συντάξει το σχετικό συμβόλαιο, επί του οποίου θα υπογράψουν τόσο η εταιρία του Δήμου όσο και το τουριστικό γραφείο της Πολωνίας.

Η συμφωνία συνεργασίας περιγράφεται ως ακολούθως: «Αίτηση του τουριστικού γραφείου Royal Travel από την Κρακοβία με την οποία ζητούν συνεργασία με το κάμπινγκ της εταιρείας μας στην Χρυσή Αμμουδιά για την τουριστική σαιζόν 2020. Συγκεκριμένα ζητούν την ενοικίαση 12 σκηνών για μέγιστο αριθμό 4 ατόμων που θα περιλαμβάνει κρεβάτια, στρώματα, καρέκλες και τραπέζι, με  μίσθωμα 1.400,00 ευρώ για κάθε σκηνή ,2 σκηνές για το προσωπικό τους δωρεάν και κουζίνα για την εξυπηρέτηση των δικών τους πελατών. Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι από 15 Ιουνίου 2020 έως 10 Σεπτεμβρίου 2020.

Μαζί με την τουριστική προβολή της επιχείρησης στόχος τους είναι και η προβολή ολόκληρου του νησιού». Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ήταν ομόφωνη και ελαφρώς διαφορετική σε σχέση με τους προαναφερθέντες όρους.

Διαβάστε επίσης