• 20 Απριλίου 2024,

Ντίνος Κλειτσιώτης: «Η Αναστασία Ιωσηφίδου αθετεί το λόγο της»

 Ντίνος Κλειτσιώτης: «Η Αναστασία Ιωσηφίδου αθετεί το λόγο της»

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουνίου ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

Σχολίασε τι άλλο; Την αρνητική εξέλιξη των διαπραγματεύσεων του με την κ. Ιωσηφίδου. Ήταν συγκρατημένος, μετριοπαθής και προσεκτικός. Παρόλα αυτά είπε ότι η κ. Ιωσηφίδου αθέτησε το λόγο της.

Η συνέντευξη

Ερ: Δεν απαντήσατε στη δήλωση της Αναστασίας Ιωσηφίδου. Δεν υπήρχε αντίδραση από εσάς, αυτό μας έκανε εντύπωση.

Απ: Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι μπεσαλής. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ειλικρινής. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι ο εαυτός μου. Με την κυρία Ιωσηφίδου δε θέλω αντιπαραθέσεις και οξύτητες. Δεν ωφελούν. Δε θέλει ο κόσμος αυτή την οξύτητα. Το είδαμε άλλωστε και στις εθνικές εκλογές, ότι δεν περνάνε αυτά στον κόσμο. Ο κόσμος τα απεχθάνεται. Με την κυρία Ιωσηφίδου συνεννοηθήκαμε να κάνουμε μια δημοσκόπηση, η οποία έγινε και βγήκε ένα αποτέλεσμα. Ξέραμε το αποτέλεσμα αλλά εγώ δεν απαντούσα στα τηλέφωνα (των δημοσιογράφων) γιατί τότε δεν είχαμε συνεννοηθεί με την κυρία Ιωσηφίδου. Δεν είχαμε έρθει σε επαφή. Στη συνέχεια ήρθαμε σε επαφή, αποδέχτηκε το αποτέλεσμα και μάλιστα συνεννοηθήκαμε που θα γίνει η κοινή συνέντευξη τύπου, για να ανακοινωθεί το επίσημο αποτέλεσμα και μάλιστα εγώ προσωπικά με πρωτοβουλία μου και με τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας Ιωσηφίδου έκλεισα την αίθουσα στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας»  για την Παρασκευή το μεσημέρι. Όλος περιέργως το απόγευμα της Πέμπτης βγήκε αυτή η ανακοίνωση της. Είναι μια απόφαση της κυρίας Ιωσηφίδου. Πορευόμαστε ο καθένας ξεχωριστά. Το έχω πει πολλές φορές και το ξαναλέω πάλι, ότι όλες αυτές οι διασπαστικές κινήσεις στο χώρο μας ελαχιστοποιούν την περίπτωση να διεκδικήσουμε το Δήμο. Η πρωτοβουλία που είχα πάρει και έγινε αποδεκτή τότε από την κυρία Ιωσηφίδου, δυστυχώς είχε άδοξο τέλος.

Ερ: Μήπως δεν το διαχειριστήκατε σωστά; Λέει ότι δώσατε συνεντεύξεις ενώ θα έπρεπε να περιμένετε.

Απ: Είμαστε σοβαροί άνθρωποι. Αυτά είναι προφάσεις. Παρουσία και του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ, έγιναν όλες αυτές οι συνεννοήσεις. Τι να κάνω παραπάνω; Ότι έγινε, έγινε για να ενώσουμε το χώρο. Είμαι ενωτικός. Είμαι άνθρωπος του διαλόγου. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό ο κόσμος θα το κρίνει θετικά, όσον αφορά το πρόσωπο μου.

Ερ: Η κυρία Ιωσηφίδου μιλάει βέβαια για δυο δημοσκοπήσεις.

Απ: Μια δημοσκόπηση κάναμε μαζί με την κυρία Ιωσηφίδου. Αυτή είναι. Αν θέλει να παρουσιάσω και εγώ δημοσκόπηση που έκανα δική μου, να την παρουσιάσω. Αν θέλει να παρουσιάσει δική της δημοσκόπηση, ας την παρουσιάσει. Εγώ της μίλησα για δική μου δημοσκόπηση; Είπαμε να κάνουμε μια κοινή δημοσκόπηση σε μια εταιρεία, η οποία είναι πανελλήνιας εμβέλειας. Είναι η GPO. Τι ποιο σοβαρή εταιρεία από αυτή;

Ερ: Λέει ότι είστε ισοπαλία σε αυτή τη δημοσκόπηση.

Απ: Το ισοπαλία με το ποιος προηγείται, δεν έχει σημασία; Δεν είναι ισοπαλία. Τέλος πάντων από τη στιγμή που η κυρία Ιωσηφίδου αθετεί το λόγο της, δεν έχω πρόβλημα. Συνεχίζω να διεκδικώ το Δήμο και πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στα άτομα τα οποία με πλαισιώνουν, πιστεύω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό το ρόλο και είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά.

Ερ: Δεν κάνατε λάθη; Δεν το χειριστήκατε λάθος όπως σας κατηγορεί;

Απ: Ευτυχώς έχω και μάρτυρα. Μάρτυρα, ο οποίος δεν είναι τυχαίος. Είναι ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ. Ο Μπάμπης Δράκος. Παρουσία και του Μπάμπη Δράκου έγιναν όλες αυτές οι συνεννοήσεις. Όλα αυτά που συμφωνήσαμε. Μάλιστα και ενώ είχαμε πει για την επομένη της συμφωνίας μας να γίνει η συνέντευξη τύπου, λόγω επαγγελματικών λόγων της κυρίας Ιωσηφίδου το αφήσαμε για την Παρασκευή. Τώρα το τι συνέβη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από το δημοσκόπο μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης που βγήκε η ανακοίνωση, τα ξέρει καλύτερη η κυρία Ιωσηφίδου.  Εγώ επαναλαμβάνω δε θέλω οξύτητες. Όλα αυτά τα ξεπερνάω και προχωράω.

Ερ: Περιμένατε αυτήν την αντίδραση από την κυρία Ιωσηφίδου;

Απ: Σας το λέω ειλικρινά, όχι με τίποτα. Έχω μάθει στη ζωή μου να είναι ειλικρινής και ευθύς.  Με παραξένεψε και έμεινα πραγματικά άναυδος. Δεν είναι δυνατό να συνεννοούμαστε για άλλα πράγματα και άλλα να ανακοινώνονται το απόγευμα της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης