• 23 Απριλίου 2024,

Πρώτη φορά στην Καβάλα το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seabourn Encore

 Πρώτη φορά στην Καβάλα το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seabourn Encore

Φωτογραφία: Seabourn

Νωρίς το πρωί την Τρίτη 6 Ιουνίου αναμένεται στο κεντρικό λιμάνι το εντυπωσιακό και μεγάλο κρουαζιερόπλοιο Seabourn Encore.

Είναι η πρώτη φορά που το πλοίο «πιάνει» το λιμάνι της Καβάλας. Μπορεί να έχουν έρθει και μεγαλύτερα αλλά το συγκεκριμένο περιγράφεται κάτι σαν «επίγειος παράδεισος». Το Seabourn Encore θα έρθει στην Καβάλα από τη Σκιάθο και έχει επόμενο προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Αποτελεί ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε από την Fincantieri της Ιταλίας για την Seabourn Cruise Line. Το πρώτο μιας νέας κατηγορίας πλοίων περίπου 26% μεγαλύτερο από τα τρία πλοία της κλάσης Odyssey του Seabourn, κρατά περίπου 34% περισσότερους επιβάτες, με βάση τη διπλή πληρότητα.

Φωτογραφία: Tripadvisor

Η Seabourn επίσημα λάνσαρε το Seabourn Encore το 2016. Το νέο πλοίο είναι τόσο εντυπωσιακά όμορφο και εντυπωσιακά πρωτοποριακό, όπως κάθε πλοίο που έκανε το ντεμπούτο του. Όπως και τα άλλα πλοία Seabourn, το Seabourn Encore ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Φιλοξενεί συναρπαστικά νέα εστιατόρια και προγράμματα και δραστηριότητες. Οι ταξιδιώτες κρουαζιεροπλοΐας νέοι στο Seabourn θα εκτιμήσουν το σχεδόν all-inclusive εισιτήριο. Περιλαμβάνονται όλα τα αλκοολούχα ποτά (εκτός από μερικά οίνοι υψηλής ποιότητας και οινοπνευματώδη ποτά), αναψυκτικά, μπίρα, νερό και καφέδες και καφέ.

Φωτογραφία: Tripadvisor

Κανένα από τα εστιατόρια δεν χρεώνει τέλη. Όλα τα καταλύματα διαθέτουν ψυγείο, το οποίο είναι εφοδιασμένο με τα προσωπικά σας αγαπημένα, ενώ παρέχεται 24ωρη υπηρεσία δωματίου χωρίς χρέωση.

Σχετικά με τα μοναδικά extras είναι οι εκδρομές στην ξηρά, η περιοχή χαλάρωσης The Retreat και οι θεραπείες spa & wellness. Η εταιρεία διαθέτει ένα δωρεάν λεωφορείο στους περισσότερους λιμένες, ώστε όσοι επιθυμούν να εξερευνήσουν μόνοι τους μπορούν να πληρώσουν για τις διακοπές τους εκ των προτέρων.

Φωτογραφία: Tripadvisor
Φωτογραφία: Tripadvisor

Διαβάστε επίσης