• 20 Απριλίου 2024,

 Ο Αετός Οφρυνίου Κυπελλούχος της ΕΠΣΚ, επικράτησε με 1-0 επί των Λιμεναρίων(φωτογραφίες)

  Ο Αετός Οφρυνίου Κυπελλούχος της ΕΠΣΚ, επικράτησε με 1-0 επί των Λιμεναρίων(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Ένα γκολ του Φώτη Δουμάνη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκρινε τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ.  Η Αναγέννηση στάθηκε με αξιοπρέπεια και πάλεψε σε μεγάλο βαθμό απέναντι στον Αετό που δεν είχε ρυθμό αλλά είχε περισσότερες φάσεις για γκολ.

Ο τελικός με πολύ κόσμο από Οφρύνιο και Λιμενάρια, δεν είχε καλό θέαμα.  Αργό τέμπο χωρίς συγκινήσεις.  Ο Αετός ίσως περίμενε περισσότερα από τα ατού του ενώ η Αναγέννηση είχε καλή τακτική και δεν φοβήθηκε το ματς.  Ο Αετός όμως βάση ευκαιριών δίκαια σήκωσε την κούπα. Επίσης μέτρησε η εμπειρία του σε μεγαλύτερο επίπεδο.

Ο Κάπατζης αναδείχθηκε πολυτιμότερος του αγώνα ενώ βραβεύτηκε και ο σκόρερ Δουμάνης. Καλή, πολύ καλή απόδοση ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος της Αναγέννησης και με καλά στοιχεία ο πλάγιος επιθετικός Κουκουτάρης.

Ο διαιτητής Τσιλίκας τα πήγε πολύ καλά. Ηταν πέναλτι, δεν το συζητάμε. Χωρίς λάθη και οι βοηθοί του Καρασαββαΐδης, Γεροντίδης.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 6` ο Κουκουτάρης φτάνει φάτσα κάρτα απέναντι στον Κυφωνίδη αλλά δε βρίσκει στόχο.

Στο 9` κεφαλιά του Γεράκη, σε καλή θέση μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.

Στο 17` κεφαλιά Κωνσταντινίδη απομακρύνουν πάνω από τη γραμμή οι αμυντικοί.

Στο 27` επιμένει στη φάση ο Σαββατιανός και ο Δουμάνης κερδίζει πέναλτι από τον Δούμπλατζη. Εκτελεί ο Δουμάνης για το 1-0.

Στο 51` από παράλληλη σέντρα  του Αγγελίδη αστοχεί με σουτ ο Κουκουτάρης.

Στο 56` σέντρα του Κάπατζη, κοντινή κεφαλιά του Μουδούρογλου σώζει ο Παπαδόπουλος.

Στο 75`  καλό σουτ του Μουδούρογλου λίγο άουτ.

Στο 82` από συνδυασμό Δουμάνη, Μουδούρογλου, ο Κωνσταντίνου πλασάρει αλλά σώζει ο Παπαδόπουλος.

Στο 90+ ο Λορέντζος από μακριά πλασάρει αλλά δε βρίσκει στόχο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Αετός: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Δαγκούλης 90` Γιάννα, Ελέζι, Σαββατιανός 65` Πότσι, Γεράκης 78` Κωνσταντίνου, Δουμάνης, Μουδούρογλου 88` Σαλπιγγίδης.

Αναγέννηση Λιμεναρίων: Παπαδόπουλος, Μαμουλάρι 89` Γεμενετζής, Μαλανδρής, Σιδηρόπουλος, Γεωργούλας, Κοντογεωργίου, Κουκουτάρης 73` Γερογιάννης, Λαζαρίδης 90` Κυπαρισσίου, Δούμπλατζης 31` Σιδηράς, Αγγελίδης, Λορέντζος.

 

Διαβάστε επίσης