Ο Αλέξης Πολίτης παραμένει πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ

 Ο Αλέξης Πολίτης παραμένει πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 ο Χρήστος Μέτιος έλαβε απόφαση ορισμού των μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ. Η απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα: Ορίζουμε ως Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής τον ορισθέντα Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Αλέξιο Πολίτη του Κωνσταντίνου. Ορίζουμε ως τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής τους: α) Κωνσταντίνο Κουρτίδη ορισθέντα Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, με αναπληρωτή του
τον Χρήστο Γάκη ορισθέντα θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Μεταφορών και β) τον Γρηγόριο Παπαεμμανουήλ ορισθέντα Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, με αναπληρωτή του τον Μιχαήλ Αμοιρίδη ορισθέντα θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών. Η θητεία των ανωτέρω λήγει στις 31-12-2023.
Η απόφαση αυτή, να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Σημειώνουμε ότι η σύνθεση της επιτροπής θα συμπληρωθεί με τους περιφερειακούς συμβούλους- εκπροσώπους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης