Ο Αλέξης Πολίτης σε εκτελούμενο έργο καθαρισμού ρεμάτων

 Ο Αλέξης Πολίτης σε εκτελούμενο έργο καθαρισμού ρεμάτων

Η ΠΕ Καβάλας έχει σε εξέλιξη έργο καθαρισμού ρεμάτων στην περιοχή του κάμπου του Νέστου, έργο απαραίτητο τόσο για τους αγρότες και τις εκτάσεις τους όσο και για το Χειμώνα που έρχεται.

Η παρέμβαση αφορά 3 διαφορετικά σημεία. Σε όλα ή σε κάποια από αυτά καθαρισμός είχε να γίνει από το 2018! Ο κ. Αλέξης Πολίτης ενημερώθηκε αρχικά από τους αγρότες των ίδιων περιοχών ενώ παρέμβαση υπέρ του έργου έκανε ο ΤΟΕΒ Νέστου. Την περασμένη Τετάρτη ο κ. Πολίτης με τον συνεργάτη και σύμβουλο του Απόστολο Μαλαμίδη επισκέφθηκαν και τα τρία σημεία.

Ενημερώθηκαν και από τους αγρότες που ήταν παρόντες. Οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι την ολοκλήρωση του καθαρισμού. Εν τω μεταξύ η ΠΕ Καβάλας έχει πίστωση 1 εκ ευρώ για παρόμοιο και μεγαλύτερο έργο καθαρισμού ρεμάτων πάλι στον κάμπο του Νέστου. Τα ρέματα αυτά είχαν κλείσει λόγω φερτών υλών, επιχωματώσεων κτλ. Ήδη ο καθαρισμός απέδωσε με αξιοπρόσεκτη πτώση της στάθμης του νερού.

Σχετικά με τη δράση ο κ. Πολίτης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Όταν οι πολίτες μιλάνε, οι διοικούντες οφείλουν να ακούνε και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξυπηρετούν και να βοηθούν. Προς διασφάλιση λοιπόν των περιοχών του Δήμου Νέστου που επλήγησαν από τις πλημμύρες, εντείνονται οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και τάφρων στις περιοχές του Χαιδευτού, της Νέας Καρυάς και της ευρύτερης περιοχής.

Έχοντας προσωπική επικοινωνία με όλες τις Κοινότητες, τους Δήμους και τα ΤΟΕΒ της Π.Ε. Καβάλας, είμαστε δίπλα σε όποιον μας χρειάζεται, ενεργά και αποτελεσματικά, για να εξασφαλίσουμε την υγεία και την περιουσία κάθε πολίτη».

Διαβάστε επίσης