• 3 Μαΐου 2024,

Ο Ανυφαντάκης για το ματς με τον ΟΦΙ: « Πολύ καλή ομάδα μεσοεπιθετικά, εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε»

 Ο Ανυφαντάκης για το ματς με τον ΟΦΙ: « Πολύ καλή ομάδα μεσοεπιθετικά, εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε»

Δηλώσεις για το ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας έκανε στην Πρωινή ο Κρητικός τεχνικός του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Είναι μια ομάδα που τερμάτισε στην 3η θέση στον όμιλο της και έχει πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή. Στηρίζεται εκεί σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της αφού έχει παίκτες με εμπειρία και ικανότητα ενώ έχουν παίξει και στη Β` Εθνική. Εμείς  είμαστε ΑΟΚ και θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι.  Θέλουμε να έχουμε το έλεγχο του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι και το οποίο παρότι θα είναι δύσκολες οι γηπεδικές συνθήκες μπορεί να δώσει θέαμα σε αυτούς που θα το παρακολουθήσουν.

Εχει συνθετικό χλοοτάπητα που δε βοηθάει αν βάλουμε μάλιστα και τη ζέστη στη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Έρχεται ο Σέχου από την Κρήτη αλλά δεν θα έχουμε τον Παπαστεριανό. Όλα όμως τα παιδιά έχουν δείξει στη διάρκεια της χρονιάς ότι μπορούν να ανταποκριθούν στα μέγιστα. Ο ΑΟΚ κάθε παιχνίδι που  παίζει είναι υποχρεωμένος βάση της ιστορίας του και της δυναμικής του  να κερδίζει. Εχει το ειδικό βάρος.  Σε αυτή τη διαδικασία είμαστε και όλη τη φετινή χρονιά.  Προσπαθούμε το κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε και έτσι βλέπουμε και τη συγκεκριμένη αναμέτρηση»

Θα συναντήσει ο ΑΟΚ τον Θανάση Ουζούνογλου

Ο ΑΟΚ την Κυριακή θα βρει αντίπαλο του τον 23χρονο  Δραμινό Θανάση Ουζούνογλου που είχε αγωνιστεί στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την περίοδο 2015-2016 στη Γ` Εθνική . Βέβαια ο Ουζούνογλου είχε παίξει και στον ΑΟΚ την εποχή του Περιφερειακού πρωταθλήματος αλλά και στην Κ-20 της ομάδας.  Στο νόμο μας ακόμη αγωνίστηκε στη Δόξα Θεολόγου πριν μετακομίσει στην Ελπίδα Σκουτάρεως.

 

Διαβάστε επίσης