• 10 Μαΐου 2024,

Ικανοποίηση για την παρουσία στα Διασυλλογικά – Κατερίνα Δράκου: « Δείξαμε το βάθος που υπάρχει στον ΟΚΑΚ»

 Ικανοποίηση για την παρουσία στα Διασυλλογικά   – Κατερίνα Δράκου: «  Δείξαμε το βάθος που υπάρχει στον ΟΚΑΚ»

Στους 93, 7 μίλησε η πρόεδρος του ΟΚΑΚ  Κατερίνα Δράκου για την παρουσία του συλλόγου στη Β` φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος και όχι μόνο. Εξέφρασε την ικανοποίηση της τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο ΟΚΑΚ είναι μια αγαπημένη οικογένεια που δείχνει ότι υπάρχει βάθος βάση της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται . Επίσης εξέφρασε την αισιοδοξία για επιτυχίες του ΟΚΑΚ στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που αρχίζουν τον Ιούνιο.  

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πως κρίνεται η παρουσία του ΟΚΑΚ στη Β` φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος που έγινε το περασμένο Σάββατο στο «Ανθή Καραγιάννη»;

Απάντηση: Συνεχίσαμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει στην Α` φάση αν και ήταν μια φάση με όχι δικά μας αγωνίσματα. Οι αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν έκαναν πολύ καλές επιδόσεις μ` ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στη Β` φάση και έρχονται να συμπληρώσουν αυτά που είχαμε κατακτήσει στην Α` φάση που έγινε στη Δράμα.  Κλείσαμε τον κύκλο των Διασυλλογικών πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών. Μας μένει ένα με τα Πολύαθλα την επόμενη εβδομάδα, έχοντας συγκεντρώσει περίπου 100 βαθμούς περισσότερους από πέρσι.

Ερώτηση: Αυτό είναι και ένα δείγμα προόδου;

Απάντηση: Σαφώς.  Δεν είναι μόνο δείγμα προόδου, δείχνει και το βάθος του συλλόγου.  Είχαμε παρουσία από το πιο μικρό Διασυλλογικό που είναι τα Πολύαθλα με μεγάλη συμμετοχή μέχρι το πιο μεγάλο Διασυλλογικό που είναι το ανδρών- γυναικών συν το Διασυλλογικό συνθέτων ανδρών- γυναικών όπου  είχαμε εξαιρετική παρουσία σε όλα αυτά  με πολλές επιτυχίες.  Αυτό δείχνει το βάθος του συλλόγου. Κρατάμε τους μεγάλους αθλητές που αυτό σημαίνει κόστος οικονομικό αλλά και δείχνει το πόσο αγαπημένη οικογένεια είναι ο ΟΚΑΚ.

Πόσο επίσης έχουν ανέβει οι μικρές μας κατηγορίες από τη δουλειά που γίνεται σε βάθος.

Ερώτηση: Όλα ξεκινάνε από το αγαπημένη οικογένεια;

Απάντηση: Αυτό είναι το πρώτιστο για μας.

Ερώτηση: Οι επόμενοι στόχοι μέχρι το τέλος της σεζόν για τον ΟΚΑΚ;

Απάντηση: Τώρα ξεκινάμε τη διαδικασία των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, αρχής γενομένης τον Ιούνιο με το Πανελλήνιο Εφήβων και συνεχίζουμε μέχρι το Πανελλήνιο Νέων. Θα έχουμε παρουσία σε 5 Πανελλήνια πρωταθλήματα με πολύ σημαντικές ελπίδες για μετάλλια και καλά πλασαρίσματα.

Ερώτηση: Στο Διασυλλογικό της Καβάλας υπήρχαν και κάποιες θετικές εκπλήξεις για σας όπως η Παναγιωτοπούλου αλλά και η σκυτάλη 4Χ400;

Απάντηση: Η 4Χ400 παρά τον τραυματισμό του Λιούμπα και την απουσία του Ιωαννίδη λόγω διαβάσματος ήταν αναμενόμενο ότι θα κατακτήσει την πρώτη θέση αν και δυσκολευτήκαμε λίγο περισσότερο στο τέλος.  Ηταν ένα αναμενόμενο χρυσό μετάλλιο.   Σε ότι αφορά την Παναγιωτοπούλου, η Ισμήνη είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ συνειδητοποιημένα. Δουλεύει μόνη της στη Θεσσαλονίκη γιατί είναι φοιτήτρια ακολουθώντας το πρόγραμμα της. Συνάντησε δυσκολίες στο ξεκίνημα της σεζόν γιατί είχε περάσει στην Ορεστιάδα και μέχρι να πάρει μεταγραφή, να πάρει άδεια να τρέχει στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης έχασε χρόνο. Δούλεψε πολύ μεθοδικά και πάει από αγώνα πολύ καλύτερα. Είναι ακόμη νεάνιδα και θα αγωνιστεί ακόμη σε τρια πρωταθλήματα.

Ερώτηση: Οπότε χαμόγελα και πίστη για τη συνέχεια;

Απάντηση: Φυσικά. Ακριβώς…

 

Διαβάστε επίσης