Κώστας Λιόλιος: « Να στείλουμε μήνυμα ελπίδας σε αυτό το νέο παιδί»

 Κώστας Λιόλιος:  « Να στείλουμε μήνυμα ελπίδας σε αυτό το νέο παιδί»

Για τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση του 9χρονου Ευστράτιου – Ραφαήλ Μπίνη, μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟΚ κ. Κώστας Λιόλιος που παράλληλα αναφέρθηκε και σε άλλες δραστηριότητες του συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν άμεσα.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πείτε μας κάποιες λεπτομέρειες πρώτα απ` όλα για το παιχνίδι της Δευτέρας;

Απάντηση: Δε χρειάζεται να κάνουμε διαφήμιση στο σύλλογο των Παλαιμάχων. Ο σκοπός που ιδρύθηκε  ο σύλλογος Παλαιμάχων είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε εδώ και χρόνια.

Δίνουμε αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς δείχνοντας παράλληλα το κοινωνικό μας πρόσωπο. Αυτός είναι ο σκοπός.

Είμαστε στο πλευρό για οποιονδήποτε που χρειάζεται βοήθεια. Τη Δευτέρα κάνουμε αυτό το παιχνίδι για να βοηθήσουμε ένα νεαρό μαθητή.  Το παιχνίδι με τους φίλους του Ζαγοράκη  θα αρχίσει στις 18.00 στο «Ανθή Καραγιάννη».   Η τιμή εισιτηρίου είναι 1 ευρώ.  Ολοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον 9χρονο μαθητή.  Μπορούν να προμηθευτεί κάποιος εισιτήρια που είναι για την ενίσχυση του νεαρού και τίποτα άλλο, από το κατάστημα μου στη Δημοτική αγορά αλλά και απ` όλους τους Παλαίμαχους και κυρίως από τον Στέλιο Κατρακυλάκη.

Ούτε ένας καφέ δεν κάνει το εισιτήριο. Ας βοηθήσουμε όλοι μας το παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.  Είμαστε δίπλα του και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Δεν θα έχει κόστος για τους Παλαιμάχους ας έρθουν να παίξουν, να στείλουμε όλοι μας με την παρουσία μας ένα μήνυμα ελπίδας γι` αυτό το νέο παιδί.

Ερώτηση: Εκτός απ` αυτό το παιχνίδι, υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες των Παλαιμάχων;

Απάντηση: Ηταν να παίξουμε στη Βέροια και να μας φιλοξενήσουν οι Παλαίμαχοι τους αλλά τελικά δε θα γίνει αυτό το παιχνίδι. Έχουν προβλήματα με την ομάδα που έπεσε σε τοπική κατηγορία και ασχολούνται οι Παλαίμαχοι.  Αναβάλαμε το παιχνίδι για το άμεσο μέλλον. Έχουμε όμως ένα άλλο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα γίνει στο γήπεδο της Κεραμωτής  το Σάββατο 26 Μαϊου στις 5 το απόγευμα. Θα αντιμετωπίσουμε τους Παλαιμάχους του Νέστου Χρυσούπολης.  Με την κρίση που υπάρχει προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε κάποιες οικογένειες.

Θέλουμε να έρθουν να παίξουν και μικρότεροι σε ηλικία Παλαίμαχοι. Να έρθουν κοντά μας.  Εμείς είμαστε η τελευταία γενιά. Μετά από 10-15 χρόνια δεν θα υπάρχουν Παλαίμαχοι. Σιγά- σιγά να έρχονται οι νέοι για να μπορέσει να συνεχιστεί η ιστορία των Παλαιμάχων σε βάθος χρόνου.

Ερώτηση: Τελικά θα γίνει η γιορτή για τα 53 χρόνια του ΑΟΚ;

Απάντηση: Θέλουμε να κάνουμε μια μεγάλη γιορτή που αξίζει σε αυτή τη μεγάλη ομάδα.  Μια ομάδα που όλοι κλάψαμε, χαρήκαμε και περάσαμε μεγάλες στιγμές.

Θέλουμε να τιμήσουμε όλους αυτούς ανά δεκαετία που συμμετείχανε στη μεγάλη ιστορία της ομάδας. Πρόεδροι, προπονητές, ποδοσφαιριστές, γιατροί, φροντιστές όλοι όσοι πρόσφεραν θα τιμηθούν σε μια μεγάλη γιορτή.  Θέλουμε να την κάνουμε αρχές του Σεπτεμβρίου αυτή τη μεγάλη γιορτή. Μετά τον Οκτώβριο θα προχωρήσουμε σε εκλογές για να έρθουν κοντά μας και άλλα νέα παιδιά για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Από το 1981 και μετά δίνουν το παρόν μας συνέχεια.

Κάναμε συζητήσεις με το Δήμο Καβάλας. Θέλαμε να κάνουμε τα 50 αλλά τώρα φτάσαμε στα 53.  Εμείς δεν είμαστε κερδοσκοπική εταιρία απλά θέλουμε να μας βοηθήσει ο Δήμος  όπως βοηθάει όλους τους συλλόγους γιατί ο δικός μας ο σύλλογος απευθύνεται σε όλο το νομό μας.

Θέλουμε να μας βοηθήσει ο Δήμος Καβάλας στο οικονομικό για να κάνουμε αυτή τη λαμπρή γιορτή για την ομάδα μας.

Ερώτηση: Δε χρειάζεται να σταματήσετε τα «Παρίδεια».

Απάντηση: Όχι βέβαια. Είχαμε πει ότι θα την κάνουμε κάθε δυο χρόνια τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Υπήρχε ένα οικονομικό  πρόβλημα εκεί αλλά πιστεύουμε ότι θα λυθεί. Εμείς είμαστε στη διάθεση του Δημάρχου Παγγαίου.  Μάλιστα άμεσα θα τον επισκεφτούμε.

Θέλουμε να μας βοηθήσει για να το κάνουμε Σεπτέμβριο η Οκτώβριο.  Μερικοί δε φέρθηκαν καλά  στη διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά αλλά αυτά θα τα πούμε με το Δήμαρχο.

 

Διαβάστε επίσης