Ο ΑΟΚ 6-0 τον Ηρακλή Καβάλας για το Κύπελλο της ΕΠΣΚ (φωτογραφίες)

 Ο ΑΟΚ 6-0 τον Ηρακλή Καβάλας για το Κύπελλο της ΕΠΣΚ (φωτογραφίες)

Από το 65` και  μετά ο ΑΟΚ πάτησε γκάζι και έφτασε σε μια άνετη νίκη επί του Ηρακλή Καβάλας στο γήπεδο της Καρβάλης. Ο Παύλος Δερμιτζάκης ξεκούρασε αρκετούς βασικούς κάνοντας ροτέισον ενώ από την  άλλη ο Ηρακλής που είναι ομάδα ενός μήνα στάθηκε με αξιοπρέπεια στα πρώτα 60 λεπτά αλλά  στη συνέχεια ήταν λογικό να κουραστεί. Ο Γιάννης  Γκιόκας πάντως κάνει καλή δουλειά.

Στο 20` ο Αδαμάκης από κοντά μετά από προσπάθεια και σέντρα του Μπλιού το 0-1.

Στο 63` ο Παυλίδης με προβολή από τα 3 μέτρα το 0-2.

Στο 76` με σουτ ο Βαλαβανόπουλος το 0-3 και στο 82` με σουτ ο Γιατσβίνοβιτς το 0-4. Το σκορ πήγε στο 5-0 μετά από πάσα του Αδαμάκη και πλασέ σε άδεια εστία του Γιατσβίνοβιτς ενώ το 6-0 έγινε με πλασέ του Αδαμάκη στο 90`. Στο 92` βολέ του Βαλαβανόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Ηρακλής Καβάλας: Πριονίδης, Μαυρίδης, Χατζηγεωργίου, Συγγιρίδης Η, Σεμερτζίδης, Γλεντίδης, Κάτσικας 68` Αραμπατζής, Ευστρατιάδης 85` Συγγιρίδης Α, Τσιτσιλικάκης 57` Καραγιώργης, Αντωνιάδης, Σαντογιάννης 75` Μπαρέτας.

ΑΟΚ: Παπάζογλου 45` Παπαποστόλου, Μπλιός, Λυμπεράκης, Παυλίδης, Μαλαμίδης, Τουμανίδης, Κέρθι 65` Θωμαϊδης, Ντουρτμές 65` Γιατσβίνοβιτς, Αδαμάκης, Χατζηκυριάκου 75` Βαλαβανόπουλος, Παπαδόπουλος Γ.

Ο Νέστος 4-0 τους Αμπελόκηπους Δράμας σε φιλικό παιχνίδι

Ο Νέστος ήταν ανώτερος ειδικά στο β` μέρος  και έφτασε άνετα στο 4-0 επί των Αμπελοκήπων Δράμας στο φιλικό του Σαββάτου.

Στο 6` με πέναλτι ο Μελισσόπουλος έκανε το 1-0. Στο 66` έχασε πέναλτι ο Κροάτης Χούσινετς(απέκρουσε ο τερματοφύλακας) και στο 67` ο Μπέλιτς με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 69` έκρυψαν τη μπάλα Τσαμπέγια και Μπέλιτς με τον Σέρβο να πετυχαίνει το 3-0 και στο 71` ο Σ. Κλοκίδης έκλεισε το σκορ για το 4-0.  Ο Κετσιεμενίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.  Πρωταγωνιστής ήταν ο Σέρβος Λούκα Μπέλιτς.

Δε δυσκολεύτηκε ο Κεραυνός Πέρνης που πέρασε με 3-0 από την Καρβάλη

Ο Κεραυνός Πέρνης πέτυχε τη 2η νίκη του στο θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ με το 3-0 μέσα στην Καρβάλη επί του Ναζιανζού.

Η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά προηγήθηκε στο 21` με γκολ που πέτυχε ο Σπύρος Τσάκωνας ενώ στο 42` με πλασέ από το ύψος της περιοχής ο Τσανακτσόγλου έκανε το  0-2. Το σκορ έκλεισε στο 60` με κεφαλιά ο Κριεζής. Η ομάδα του Κεραυνού είχε αρκετές ελλείψεις:  Γεωργούσης, Χαριτίδης, Τζιβανόπουλος, Γκεοργκίεφ. Στη θέση του τερματοφύλακα αγωνίστηκε ο Τζώρτζης.   Σε μεταγραφικό επίπεδο την εβδομάδα που διανύουμε ο Κεραυνός θα κάνει τουλάχιστον μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ.

Τ. Π

 

Διαβάστε επίσης