Ο ΑΟΚ την υπεροχή, ο Αετός την ουσία και 1-2… (Φωτογραφίες)

 Ο ΑΟΚ την υπεροχή, ο Αετός την ουσία και 1-2… (Φωτογραφίες)

Ο Αετός έπαιξε έξυπνα με την γρήγορη μετάβαση που έχει  και πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον ΑΟΚ που είχε την υπεροχή, πίεσε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα όμως δεν είχε την ουσία και τον παίκτη να κάνει το κάτι παραπάνω.

Στο Α` μέρος ο ΑΟΚ φαινόταν να έχει τον έλεγχο, να είναι περισσότερο επικίνδυνος(Ο Τοπαλίδης είπε όχι σε δυο περιπτώσεις) αλλά σε κόντρα επίθεση ο Αετός κατάφερε να προηγηθεί κάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλά σε όλα τα ματς(γρήγορη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση). Οι πανηγυρισμοί του σκόρερ προκάλεσαν ένταση  εκείνη την ώρα αλλά και στην ανάπαυλα.  Ένταση και στο τέλος του αγώνα με τον Κάπατζη και τον πάγκο του ΑΟΚ αλλά και στην κερκίδα.

Στην επανάληψη πίεσε αρχικά ο ΑΟΚ αλλά πάλι είχε την ουσία ο Αετός πετυχαίνοντας το 0-2. Ηταν φανερό η έλλειψη καθαρού μυαλού στις προσπάθειες των γηπεδούχων.  Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις.

Ο Ανυφαντάκης επιφύλαξε εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια ο Παγκάκης στη θέση του Δήμιζα ενώ στο αρχικό σχήμα ο Παυλίδης και ο Ντουρτμές. Ο πρώτος στη θέση του στόπερ και ο δεύτερος πλάγια αριστερά στη μεσαία γραμμή.   Ο Σίτσας μάλλον φυσιολογική ενδεκάδα με τον Μαυρομάτη πλάγια δεξιά στην άμυνα και δυο φορ Δούμπλατζη και Γ. Τσαπέγια.  Στο 38` βγήκε με αναγκαστική αλλαγή ο Λυμπεράκης και πήγε αριστερά ο Αλιατίδης με στόπερ τον Σέχου ενώ ο Σίτσας στο ίδιο λεπτό έβγαλε τον Δούμπλατζη που φλέρταρε με τη 2η κίτρινη κάρτα και έβαλε στον ίδιο ρόλο τον Μαυρίδη που τον έβγαλε γρήγορα αφού ήταν καθαρά ρυθμού.

Στο 2` από καλή θέση σουτ  του Ελέζι άουτ.

Στο 5` ΄ φάουλ του Παπαδόπουλου,  γυριστό σουτ του Πάλλα, σώζει σε κόρνερ με ωραία απόκρουση ο Τοπαλίδης. Στο 13` πλασέ του Ντουρτμέ ο Τοπαλίδης σωτήρια με τα πόδια.  Στο 32` από πάσα του Ελέζι, ο Γ. Τσαπέγια από πλάγια θέση με πλασέ το 1-0.  Στο 39` σουτ του Καραγιαννίδη λίγο άουτ.

Στο 47` σέντρα του Ψάλτη κεφαλιά του Αλιατίδη πάνω από τη γραμμή έσωσε ο Παυλίδης.  Στο 53` από ωραία προσπάθεια του Δουμάνη, το πλασέ του Γ. Τσαπέγια κόντραρε στον Παυλίδη.  Στο 60` από πλάγια θέση αστόχησε ο Πάλλας με πλασέ. Στο 62` από παράλληλη του Κάπατζη απόκρουση του Παγκάκη, ο  Δουμάνης  με πλασέ το 0-2.  Στο 77` από λάθος του Σέχου, ο Δουμάνης έφυγε μόνος του αλλά αστόχησε στη λόμπα. Στο 78` πάλι ο Δουμάνης αστόχησε με σουτ μετά από ωραία προσπάθεια.  Στο 90+ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κάπατζης.  Στο 90+ το 1-2 με αυτογκόλ ο Μαυρομάτης μετά από φάουλ του Παπαδόπουλου.

Ο Δουμάνης και ο Κάπατζη  κορυφαίοι των νικητών, ο Ψάλτης πάλι προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Παγκάκης, Ηλιάδης 63` Μπλιός , Λυμπεράκης 38` Σέχου, Παυλίδης, Αλιατίδης, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουρτμές 78` Χατζηκυριάκου , Αδαμάκης 58` Ξόμπλιος , Πάλλας, Βαλαβανόπουλος.

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Παυλίδης, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι , Φ. Τσαπέγια, Γ. Τσαπέγια 72` Σαββατιανός , Δουμάνης 89` Μήττας , Δούμπλατζης 38` Μαυρίδης 58` Ζαρωτιάδης .

 

Διαβάστε επίσης