Ο Δημήτρης Μπάσης ετοιμάζει ένα μοναδικό live στο Παλλάδιο! (audio)

 Ο Δημήτρης Μπάσης ετοιμάζει ένα μοναδικό live στο Παλλάδιο! (audio)

Ενόψει της αυριανής, ζωντανής εμφάνισης του στο Παλλάδιο, ο Δημήτρης Μπάσσης, ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο ραδιόφωνο της Πρωινής και στην εκπομπή του Βαγγέλη Ευαγγελίδη.

Όπως αποκάλυψε, ο δημοφιλής καλλιτέχνης διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την πόλη μας λόγω της νονάς του. «Αυτήν την πόλη την έχω αγαπήσει από παιδί», σχολίασε με νόημα… Επίσης, τόνισε τη μεγάλη επιρροή που του δημιούργησε η σχέση του με τον Μίκη Θεοδωράκη, αναφερόμενος στη σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Προετοίμασε κατάλληλα όσους σκοπεύουν να τον απολαύσουν από κοντά το βράδυ της Παρασκευής, λέγοντας πως «θα γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα». Υποσχέθηκε ένα κλασικό, ποιοτικό ρεπερτόριο που θα βοηθήσει τον κόσμο να διασκεδάσει με τη ψυχή του αλλά και να… ξεδώσει!

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση:


Το Παλλάδιο, μετά τις sold-out εμφανίσεις των ΜΠΛΕ και του Δημήτρη Κοργιαλά, κάνει μια ακόμη μεγάλη έκπληξη στο κοινό της Καβάλας και υποδέχεται τον αγαπημένο ερμηνευτή Δημήτρη Μπάση!

Ο Δημήτρης Μπάσης, φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας. Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από τραγούδια – επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας, κορυφαίες συνεργασίες, καθώς και πολυάριθμες live εμφανίσεις σε ξεχωριστά θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο.

Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερμηνευτικές του ικανότητες, τον καθιστούν ως έναν από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του. Μια συναυλία – αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα “Χαμοπούλια” μέχρι το “Κάθε Μέρα”, “Τ’ ανίκητα” και το «Φιλάω Σταυρό» που «ντύνουν» μουσικά την άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Σασμός”.

Μαζί του, η Kalliope, μία εντυπωσιακή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς και το μουσικό του επιτελείο που αποτελείται από εξαιρετικούς μουσικούς. Ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζει μια μουσική παράσταση που τα έχει όλα: τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, αυθεντική διασκέδαση, πάρτυ και νοσταλγία. Την 01/03 ο Δημήτρης Μπάσης μας υποδέχεται στο Παλλάδιο για μια μοναδική μουσική βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ

KALLIOPE

Μαζί τους οι μουσικοί:

Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς

Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης

Κιθάρα/Φωνή: Γιώργος Βαρτσάκης

 

Παρασκευή 01/03/24

Palladio Bar-Restaurant – Ερυθρού Σταυρού 4, Καβάλα

Ώρα προσέλευσης: 21:00 – Ώρα έναρξης: 22:00

Τηλ. κρατήσεων: 2513010707

***(ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ)***

Τιμή εισιτηρίου (προπώληση): 15€ (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)

Τιμή ταμείου: 20€

 

Διαβάστε επίσης