Το καρναβάλι της Ξάνθης θα φέρει κόσμο και στην Καβάλα

 Το καρναβάλι της Ξάνθης θα φέρει κόσμο και στην Καβάλα

Ο Κασσελάκης που είναι και το αγαπημένο πρόσωπο της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα υποστηρίζει ότι από το πρόσφατο (επεισοδιακό) Συνέδριο του κόμματος του βγήκε πιο δυνατός και πήρε την εντολή από τους Συνέδρους να τα αλλάξει όλα.

Βέβαια θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι το «Άλλαξε τα όλα» με το «Διέλυσε τα όλα» δεν απέχει και πολύ.

Την επόμενη μέρα του συνεδρίου ο πρόεδρος του κόμματος, που πρόλαβε την ανατροπή του, σκέφτεται – σύμφωνα με το ρεπορτάζ-  να αλλάξει  μέχρι και το όνομα !

 

Είναι πολλές και διαφορετικές οι ερμηνείες  που ακούστηκαν για το πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά το σίγουρο είναι ότι σε αυτό το συνέδριο κόπηκε ο ομφάλιος λώρος του Κασσελάκη με τον Τσίπρα που προσπάθησε με την επιστολή που έστειλε  λίγο πριν την έναρξη του να τον ανατρέψει αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Σήριαλ στα social media η φημολογούμενη σχέση της Δανάη Μπάρκα με τον  επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά τις φωτογραφίες με τα παθιασμένα τους  φιλιά σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Έχει αναστατωθεί όλο το Star System της Αθήνας γιατί ο πρώην της Καινούργιου ενώ ήταν έτοιμος για επανασύνδεση με την Κατερίνα προέκυψε η Δανάη και έφερε τα πάνω κάτω.

Η Κατερίνα η Καινούργιου για άλλη μια φορά έμεινε στα κρύα του λουτρού και η Δανάη βρέθηκε στην αγκαλιά του επιχειρηματία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο κορίτσια, πριν η Δανάη κοιτάξει τα μάτια τον Τσαγκρίδη, ήταν κολλητές !

Ευτυχισμένα και τα δύο κορίτσια αφού φαίνεται ότι τα έχουν όλα λυμένα και ασχολούνται με τα γκομενικά τους.

 

Είναι αλήθεια ότι ο Τολιόπουλος μετά το παιχνίδι με την Ολλανδία που ήταν ο κορυφαίος εκτόξευσε την καριέρα του και το καλοκαίρι θα τον διεκδικήσουν πολλές ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας.

 

Δεν έχουν τέλος τα βάσανα για τον Σταμάτη Γαρδέλη που μετά την σύντομη νοσηλεία του σε Ψυχιατρική Κλινική προχθές ανέβασε ένα βίντεο από το κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Αιγάλεω.

Ο λόγος της κράτησης του το οικόπεδο στο οποίο έχει χτίσει το σπίτι και επιμένουν να του λένε ότι δασικό.

Έχει φτάσει για αυτό το οικόπεδο – σύμφωνα με τα λεγόμενα του- το οποίο έχει πληρώσει , να χρωστάει στην εφορία 100.000 ευρώ τις οποίες και βέβαια δεν μπορεί να πληρώσει.

 

Λέτε η λύση για τις αγροτικές  κινητοποιήσεις και στην χώρα μας να ήρθε από τις Βρυξέλες;

Οι αγρότες αποχωρούν από τα μπλόκα αλλά δεν ξεχνούν !

 

Πανέτοιμη η Ξάνθη και φέτος για το φετινό καρναβάλι που θα φέρει κόσμο και στην Καβάλα το τριήμερο της μεγάλης παρέλασης.

Αρκετοί επισκέπτες   που έρχονται   κάθε χρόνο στην Ξάνθη για το καρναβάλι επιλέγουν για την διαμονή τους τα ξενοδοχεία της Καβάλας.

 

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου θα ξεκινήσει να εργάζεται ως αρθρογράφος στην Εφημερίδα Αποκαλυπτικά και στην ιστοσελίδα apokaliptikanews του Μένιου Φουρθιώτη.

Σύμφωνα με το δελτίου Τύπου της εφημερίδας η Δήμητρα Λιάνη θα γράφει στο apokaliptikanews.gr, στο δικό της blog, μιλώντας ανεξάρτητα και ελεύθερα για όλα τα θέματα, και κρίνει την εξουσία όποια και αν είναι.

Εδώ ταιριάζει απόλυτα η γνωστή λαϊκή παροιμία «γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι».

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης