Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης υποψήφιος δήμαρχος στη Θάσο με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

 Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης υποψήφιος δήμαρχος στη Θάσο με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

Οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας βρισκόταν στην πόλη μας από την προηγούμενη Παρασκευή, επιστρέφοντας από την Αθήνα όπου ήταν τις περισσότερες από τις ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας. Οι βουλευτές παρακολούθησαν την Παρασκευή και το Σάββατο το 1ο επιστημονικό συνέδριο για τον καπνό. Στο περιθώριο της διοργάνωσης, την Παρασκευή συναντήθηκαν με την υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου. Το συνέδριο αναμένονταν να παρακολουθήσει το απόγευμα του Σαββάτου και ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούν το θέμα των δρομολογίων του υδροπτέρυγου. Το ζήτημα έως και την Παρασκευή δεν είχε λυθεί ωστόσο σημειώνεται κινητικότητα εκ μέρους της εταιρείας.

Αναφορικά με τις προεκλογικές δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας η κεντρική επιτροπή του κόμματος που θα λάβει τις αποφάσεις, καθοριστικές για τις στηρίξεις που θα προσφερθούν σε υποψήφιους δημάρχους, θα συνεδριάσει στις αρχές του έτους.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει το Βασίλη Ξουλόγη στο δήμο Παγγαίου, ενώ είναι σχεδόν σίγουρη η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του δημάρχου Νέστου Βαγγέλη Τσομπανόπουλου. Τέλος, για το ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο νησί της Θάσου, η νομαρχιακή επιτροπή Καβάλας φαίνεται να κάνει αποδεκτή την απόφαση των μελών της στο νησί που σε συνέλευσή τους το Σάββατο αποφάσισαν να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο Δήμο Θάσου ο καθηγητής Δημήτρης Θεοδωρίδης (φωτογραφία).

 

Διαβάστε επίσης