• 20 Απριλίου 2024,

O Δήμος Καβάλας ευχαριστεί

 O Δήμος Καβάλας ευχαριστεί

Ο Δήμος Καβάλας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τις γυναίκες και τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την αυταπάρνηση και την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν, καθώς και κάθε συναρμόδια εμπλεκόμενη υπηρεσία, για τον άψογο συντονισμό, επαγγελματισμό και την έγκαιρη παρέμβαση, προς αντιμετώπιση των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στον Δήμο μας,  στην περιοχή Βουνοχωρίου-Λιμνιάς της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και στην περιοχή Σπαθιά της Άσπρης Άμμου.

Οι προσπάθειες αυτές είχαν ως αποτέλεσμα, την κατάσβεση των πυρκαγιών, χωρίς να τεθούν σε κίνδυνο οικίες ή ανθρώπινες ζωές.

Ιδίως τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας, ΑντιπύραρχοΝίκο Μπαλατσούκακαι τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, κ. Σταύρο Κιβράκη

Το προσωπικό του Δήμου μας μαζί με αυτό της ΔΕΥΑΚ, έδειξαν για μια ακόμη φορά γρήγορα αντανακλαστικά, πληρότητα, άψογο συντονισμό και επάρκεια.

Τέλος, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει, για τους εθελοντικούς συλλόγους και τους εθελοντές, που έδωσαν για μια ακόμη φορά βροντερό παρόν.

 

 

Η Δήμαρχος Καβάλας

Δήμητρα Τσανάκα

 

Διαβάστε επίσης