Ο Ετινόσα στην καλύτερη πεντάδα της 27ης αγωνιστικής

 Ο Ετινόσα στην καλύτερη πεντάδα της 27ης αγωνιστικής

Κατά γενική ομολογία ο Ετινόσα έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Αμύντα.  Μάλιστα σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του basketblog.gr αναδείχθηκε στην καλύτερη πεντάδα της 27ης αγωνιστικής. Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα για τον γκαρντ της Ενωσης:  Εξαιρετική εμφάνιση από το νεαρό γκαρντ της Καβάλας κόντρα στον Αμύντα. Ο Ερεβμπενάζιε μπορεί να είναι μόλις 23 ετών, όμως αγωνίζεται σαν… έμπειρος παίκτης και το έδειξε στον αγώνα με τον Αμύντα, όντας ο… μαέστρος στη νίκη της ομάδας του. Ο νεαρός γκαρντ που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έχει αγωνιστεί και στην Μπιλμπάο, πέτυχε 14 πόντους με 4/5 δίποντα και 2/5 τρίποντα, μοιράζοντας 5 ασίστ και κατεβάζοντας 3 ριμπάουντ, στην καλύτερη εμφάνιση του για τη φετινή σεζόν.

Στην καλύτερη πεντάδα της 27ης αγωνιστικής συμπεριλήφθηκαν και οι Μιχάλης Πολυτάρχου (Ηρακλής), Γιάννης Μολφέτας (Απόλλων Π.), Γιώργος Γκιουζέλης (Κόροιβος), Πέτρος Μελισσαράτος (Καστοριά).

Προπονητής της αγωνιστικής ο Κώστας Δελέγκος (Απόλλων Π.).

Σήμερα η Energean Kavala BC αναχωρεί για την Αθήνα εκεί όπου αύριο θα δώσει το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εθνικό, ψάχνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Ο Ανδρέας Καραπιπερίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.


Φιλικό σήμερα ο ΑΟΚ στην Ελευθερούπολη με Ορφέα

Ο ΑΟΚ θα δώσει σήμερα στις 7 το απόγευμα φιλικό παιχνίδι με τον Ορφέα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.   Στη συνέχεια θα προπονηθεί και τη Μ. Τετάρτη και  μετά  θα δοθεί άδεια στους παίκτες  για το Πάσχα.

 

 

Διαβάστε επίσης