• 6 Μαΐου 2024,

Ο ήλιος του χειμώνα με μελαγχολεί …

 Ο ήλιος του χειμώνα με μελαγχολεί …

Πάντως ο Τσίπρας ώς πρωθυπουργός ξέρει να ζεί την θητεία του στο Μέγαρο Μαξίμου και αυτό του δίνει ένα ακόμα χαρακτηριστικό που τον κάνει να  ξεχωρίζει απο τους προκατόχους του.

Ο Αλέξης Τσίπρας οχι μόνο προσπαθεί να αλλάξει την Ελλάδα μέσα σε ένα Ευρωπαϊκό πλαίσιο σεβόμενο τις αρχές της Ένωσης , σκύβοντας μάλιστα πολλές φορές το κεφάλι στις υπερβολικές τους απαιτήσεις, αλλά έχει σκοπό να γυρίσει και όλο τον κόσμο ως πρωθυπουργός και δεν αφήνει ταξίδι – για ταξίδι.

Τώρα διαβάζουμε οτι είναι έτοιμος να πετάξει για Παρίσι.

Εχει πάει στην Κίνα , έχει πάει τρείς – τέσσερις φορές στις ΗΠΑ, στην Κούβα  και είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση για ταξίδι στην Ευρώπη ή σε άλλη ήπειρο.

Την γλεντάει την θητεία του και ξέρει να περνάει καλά ο Τσίπρας ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει μειώσει την διαφορά απο την πρώτη Νέα Δημοκρατία αλλά παραμένει δεύτερο κόμμα.

Η διαφορά που υπάρχει είναι αναστρέψιμη αρκεί να αναστραφεί και το κλίμα στην ελληνική οικονομία που παραμένει νωθρό.

Η καθημερινότητα των Ελλήνων και ο βαθμός της δυσκολίας όλων αυτών που αντιμετωπίζουν θα κρίνουν το μέλλον του Τσίπρα που προσπαθεί να βάλει την χώρα σε τροχιά ανάπτυξης αλλά κανείς δεν γνωρίει αν θα τα προλάβει.

Η Ελλάδα φαίνεται οτι αφήνει τα πιο δύσκολα πίσω της αλλά κανείς δεν γνωρίζει αυτή η ευκολία που όλοι βλέπουν οτι έρχεται πότε θα βγεί στην καθημερινότητα των ελλήνων πολιτών που απο το 2010 και μετά είναι μόνο στο δώσε !

 

Κάποια στιγμή το δίκτυο του Φυσικού αερίου θα επεκταθεί και στην πόλη της Καβάλας .

Η εταιρία που έχει αναλάβει να φέρει το φυσικό αέριο στην Καβάλα και σε άλλες 17 πόλεις έχει πάρει το σχετικό δάνειο προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες επέκτασης του δικτύου.

Είναι αλήθεια οτι με το φυσικό αέριο θα αλλάξει η ζωή μας.

Μπορεί να αργήσει λίγο αλλά όταν γίνει θα κάνει την διαφορά.

 

Τα επόμενα 24ωρα ο καιρός θα είναι χωρίς φαινόμενα.

Είναι αυτός ο ήλιος του χειμώνα που πολλές φορές μας μελαγχολεί αλλά είναι προτιμότερος απο τις βροχές και τις καταιγίδες.

Βοριάδες ενισχυμένοι , πτώση της θερμοκρασίας και ήλιος με δόντια.

Αυτά μας λέει η ΕΜΥ μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.

Πάντως μέχρι και σήμερα δεν πρέπει να έχουμε κανένα παράπονο γιατί θέλω να σας θυμίσω οτι πέρσυ τα καλοριφέρια ανάψανε αρχές του Οκτώβρη.

 

Δεν είναι πλέον η Ζιζέλ το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη αφού μετά απο 14 χρόνια τον τίτλο αυτό κατέκτησε η ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν η Κένταλ Τζένερ.

Καλά αυτή η φαμίλια Καρνάσιαν αγαπητοί μου αναγνώστες έχει άστρο.

Όλα τα μέλη της οικογένεια πιάνουν σκατά και γίνεται χρυσάφι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν με κάτι και να μην πάει καλά.

Τώρα λέει η Καρντάσιαν ετοίμασε , και σε λίγο θα πουλάει, μια εφαρμογή που θα κατεβάζεις στο κινητό σου , θα μεταφέρεις μέσα σε αυτήν φώτο που θα βγάζεις απο διάφορα ρούχα σε βιτρίνες μαγαζιών ή περιοδικά και θα σου λέει την τιμή.

Είσαι στην αγορά και βλέπεις σε μια βιτρίνα ένα ωραίο πουκάμισο.

Φωτογραφία στην εφαρμογή και τιμή !

Αυτή η εφαρμογή θα βοηθήσει πολύ στην περίπτωση που τα ρούχα που επιλέγουμε είναι σε κάποιο περιοδικό που πολλές φορές η τιμή δεν αναγράφεται.

Και μετά αναρωτιέσται γιατί δεν σας γράφω.

Ένα χρόνο να φέρουμε την συγκεκριμένη οικογένεια στην Ελλάδα και το λύσαμε το πρόβλημα της κρίσης.

Θα μας απογειώσουν.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ακόμα δεν έχει έρθει στην Μύκονο κάποιο μέλος της οικογένειας.

Ακόμα και η ίδια η Κιμ Καρντάσιαν απορώ πως έχει κρατηθεί και δεν έχει έρθει ακόμα στο νησί των ανέμων απο το οποίο έχουν περάσει οι πάντες.

 

Τελικά ρε παιδιά καταλήξτε επιτέλους όσο αφορά τα φετεινά Χριστούγεννα.

Θα έχουμε ή οχι παγοδρόμιο στην κεντρική πλατεία ;

Να ξέρουμε αν θα κατεβάσουμε ή θα αφήσουμε πάνω στην ντουλάπα τα παγοπέδιλα.

Το παγοδρόμιο είναι ένα σπορ που πρέπει να φας πολύ “ξύλο” μέχρι να μάθεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα.

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση να περπατάς πάνω στο πάγο αλλά θα πρέπει να κάνεις πολλά μακροβούτια μέχρι να φτάσεις σε έναν ικανοποιητικό στάδιο.

Και να έχετε υπόψη σας οτι ο πάγος δεν έχει καμμία σχέση με το χιόνι και το παγοδρόμιο με το σκι.

Ο πάγος είναι πιο δύσκολος και χρειάζεται εκτός απο υπομονή και τακτική για να τον αντιμετωπίσεις.

 

Μέχρι και ο Ντάνος του SURVIVOR θα περάσει απο το πλατό του ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ.

Την Κυριακή ο Ντάνος και την Δευτέρα η Ντορέττα Παπαδημητρίου που οι φήμες λένε οτι είναι ζευγάρι με τον Ντάνο αν και οι ίδιοι το διαψεύδουν.

Όλα αυτά ενώ προετοιμάζεται απο τον ΣΚΑΙ το SURVIVOR No2.

Εχω την εντύπωση οτι το SURVIVOR No1 είχε τόσο μεγάλη επιτυχία που εκτόξευσε και όλο το κανάλι του ΣΚΑΙ που πλέον πλασάρεται στην κορυφή της λίστας όσο αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Παρά το γεγονός οτι τα πράγματα παραμένουν δύσκολα εμείς δεν χάνουμε ούτε την αισιοδοξία μας , ούτε τον αυθορμητισμό μας.

Η πλατφόρμα που θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες και θα μπορεί ο καθένας να συμπληρώνει τα στοιχεία του (ΑΜΚΑ) και να βλέπει αν θα πάρει και τι θα πάρει όσο α΄φοά το κοινωνικό μέρισμα θα βρίσκεται στην διεύθυνση :kinoniko merisma.gr

Κάντε όμως υπομονή γιατί ακόμα δεν άνοιξε η πλατφόρμα.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης