Ο Κ. Κουνάκος ενδιαφερόμενος για τις δημοτικές εκλογές

 Ο Κ. Κουνάκος ενδιαφερόμενος για τις δημοτικές εκλογές

Η προεκλογική συζήτηση από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ έγινε χθες το πρωί με τη βοήθεια του Κώστα Κουνάκου και του Λεωνίδα Παππά. Καθένας εξέτασε τις επόμενες δημοτικές εκλογές για το δήμο Καβάλας από τη δική του σκοπιά. Ωστόσο η είδηση προήρθε από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Κώστα Κουνάκο.

Για μία ακόμη φορά άφησε να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές χωρίς να αποκλείει τίποτε. Αν εξετασθούν με ιδιαίτερη βαρύτητα τα λεγόμενα του κ. Κουνάκου, τότε δε μπορεί να αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος. Πολλοί εκτιμούν, χωρίς όμως να είναι σίγουροι, ότι ο Κώστας Κουνάκος με τις δημόσιες τοποθετήσεις του προσπαθεί να εμπλακεί στο προσεχές προεκλογικό σκηνικό, αλλά τελικά θα επιλέξει να κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Πάντως τα λεγόμενά του προετοιμάζουν για κάτι ακόμη σημαντικότερο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ και κληθείς να απαντήσει ευθέως στο ερώτημα για το τι σκοπεύει να πράξει, ο Κώστας Κουνάκος απάντησε αόριστα. «Κάποιοι πρέπει να μπουν μπροστά και να κάνουν την επανάσταση», δήλωσε καταρχήν και στη συνέχεια τόνισε ότι «γεμίσαμε από προβατίνες». Αναρωτήθηκε δε για το «που βρίσκονται τα κριάρια», οι επικεφαλείς, οι ηγέτες.

Στο πλαίσιο της ίδιας ραδιοφωνικής εκπομπής, ο Λεωνίδας Παππάς αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα εκδηλωθεί δυναμικότερα το Σεπτέμβριο από το Θόδωρο Μουριάδη. Όπως σημείωσε ο Λεωνίδας Παππάς, που φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θόδωρου Μουριάδη, αυτή η προσπάθεια θα είναι εντελώς διαφορετική. Θα έχει «μαγιά» από το συνδυασμό της «Ανοιχτής Πόλης» του Κωστή Σιμιτσή, θα συμπληρωθεί ωστόσο και με αρκετά νέα πρόσωπα.

Στο ερώτημα για πιθανές συνεργασίες με υποψηφίους άλλων πολιτικών χώρων, ο κ. Παππάς απάντησε ότι αυτό θα γίνει κατά προτεραιότητα στις περιφερειακές εκλογές. Εκεί, τόνισε, το πολιτικό μήνυμα είναι συγκεκριμένο και σημαντικότερο. Φάνηκε να προβλέπει ότι δε θα πρέπει να αναμένεται συνεργασία του Θόδωρου Μουριάδη με τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι εξαιτίας του Κλεισθένη συνεργασίες και συναινέσεις θα υπάρχουν μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών.

«Βλέπω κοινό μέτωπο κατά της διοίκησης από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης», παρατήρησε ο Λεωνίδας Παππάς και μιλώντας αρκετά αόριστα επεσήμανε ότι ανεπίσημα παρά το ότι βρισκόμαστε ακόμη στον Αύγουστο εκδηλώνονται πάρα πολλές κινήσεις. Τις περιέγραψε ως κινήσεις με σκοπό τη διαμόρφωση του προεκλογικού τοπίου.

Διαβάστε επίσης