• 21 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο στο Ν. Καβάλας

 Ο καιρός το Σαββατοκύριακο στο Ν. Καβάλας

Συνέχιση του άστατου καιρού και τα επόμενα 24ωρα με κύριο χαρακτηριστικό την εκδήλωση μπορών και τοπικών καταιγίδων στην περιοχή μας.

Σε πρώτη φάση το Σάββατο κατά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν μπόρες και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες με την πιθανότητα εκδήλωσης των φαινομένων να διακρίνεται ως εξής: 1) Υψηλή πιθανότητα σε όλα τα ορεινά-ηπειρωτικά τμήματα του Νομού 2) Αξιόλογη στα πεδινά τμήματα στα δυτικά και βόρεια του Νομού καθώς και σε αυτά κοντά σε ορεινούς όγκους (περιοχές γύρω από το Παγγαίο) 3) Μικρότερη σε όλα τα παράκτια και ειδικότερα όσο κινούμαστε στα νότια και ανατολικά τμήματα του Νομού.

Στις κατηγορίες 1 και 2 τα φαινόμενα δεν αποκλείεται κατά τόπους να είναι έντονα. Εν συνεχεία θα υπάρξει βελτίωση, ωστόσο αργά μέσα στην νύχτα (ξημερώματα Κυριακής) υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης φαινομένων στα δυτικά τμήματα του Νομού, με έμφαση περιοχές κοντά στον στρυμωνικό κόλπο.

Την Κυριακή, η αστάθεια θα επιμείνει τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών ή καταιγίδων με έμφαση τα ηπειρωτικά τμήματα. Πιο αναλυτικά η πιθανότητα διακρίνεται ως εξής: 1) Υψηλή σε όλα τα ορεινά-ηπειρωτικά τμήματα 2) Αξιόλογη πιθανότητα στα πεδινά τμήματα στο δυτικό τμήμα του Νομού καθώς και σε αυτά τα οποία βρίσκονται κοντά σε ορεινούς όγκους (περιοχές Παγγαίου). 3) Μικρότερη στα ανατολικά και νότια τμήματα καθώς και στα παράκτια.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το άστατο μοτίβο δείχνει να επιμένει κατα τόπους και την επόμενη εβδόμαδα, τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη. Μείνετε συντονισμένοι εντός του www.meteokav.gr για ζωντανή ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης