• 20 Απριλίου 2024,

Ο Κεραυνός Πέρνης 3-2 τον ΑΟΚ(με δυο πρόσωπα και ροτέισον ) και μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση (φωτογραφίες)

 Ο Κεραυνός Πέρνης 3-2 τον ΑΟΚ(με δυο πρόσωπα και ροτέισον ) και μεγάλη  πρόκριση στην επόμενη φάση (φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Με δυο πρόσωπα ο ΑΟΚ αποκλείστηκε από τον Κεραυνό Πέρνης στο Κύπελλο της ΕΠΣΚ.

Ο Κεραυνός έπαιξε στη φυσική του έδρα και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός στο πρώτο ημίχρονο με Χαλπέτη και Χατζηκυριάκου στην ενδεκάδα. Ο ΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός σε όλες τις γραμμές. Στην επανάληψη οι αλλαγές βοήθησαν τον ΑΟΚ που έδειξε διαφορετικό πρόσωπο, μείωσε σε 3-2 αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι την ανατροπή.

Ο Μαλαματάς δεν ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα τους  Κωνσταντάρα, Κωστόπουλο, Μπουλγούρα, Χαριτίδη ενώ ο Δερμιτζάκης έκανε μεγάλο ροτέισον χωρίς κανέναν από αυτούς που έπαιξαν στο αρχικό σχήμα μέσα στο Άρη Αβάτου(ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς παρακολούθησε την αναμέτρηση αφού τώρα η ομάδα του παίζει με τον Κεραυνό).

Ο Μπαρέτας πήρε πολλές πρωτοβουλίες στο παιχνίδι και από την άλλη ο Κεραυνός στο Α` μέρος είχε την ουσία που δεν είχε με την Ασπίδα Ξάνθης και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.  Το μικρό γήπεδο ταιριάζει κουτί στην ομάδα της Πέρνης αλλά τώρα είναι αναγκασμένη να παίξει στη Χρυσούπολη.  Η νίκη ανεβάσει τη ψυχολογία ενόψει Αρη Αβάτου.

Το φιλμ του  αγώνα

Στο 4` αστόχησε από τα 3 μέτρα με κεφαλιά ο Χαλπέτης.

Στο 14` απείλησε ο Μπαρέτας αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 20` ο Αδαμάκης έκανε το σουτ αλλά ο Ρίζος αντέδρασε σωστά.

Στο 25` ο Χαλπέτης με ωραία εκτέλεση φάουλ το 1-0.

Στο 27` ατομική προσπάθεια του Χατζηκυριάκου και πλασέ απόκρουση ο Παπαποστόλου στη συνέχεια από πολύ κοντά ο Τσανακτσόγλου το 2-0.

Στο 34` σέντρα σουτ του Μπαντάνη, η μπάλα παίρνει μια παράξενη τροχιά και πηγαίνει στο γάμα για το 3-0.

Στο 40` κεφαλιά του Χαλπέτη σε κενή εστία μόλις άουτ.

Στο 68` ο Αδαμάκης απειλεί η μπάλα βρίσκει στον Λεγάτο για το 3-1.

Στο 77` ο Γιατσβίνοβιτς κερδίζει πέναλτι από τον Λεγάτο. Εκτελεί ο Μπαρέτας για το 3-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Κεραυνός Πέρνης: Ρίζος, Μπαντάνης 56` Κωνσταντάρας, Μαρκάκης, Καλτσάς, Λεγάτος, Σουκρήογλου, Λάσπατζης, Τσάκωνας 65` Τζιβανόπουλος , Χαλπέτης, Τσανακτσόγλου, Χατζηκυριάκου 73` Μπουλγούρας.

ΑΟΚ: Παπαποστόλου, Μαλαμίδης 46` Γιατσβίνοβιτς, Βοσνιάδης 49` Λυμπεράκης, Παυλίδης, Τόσκας, Θωμαϊδης, Μπαρέτας, Θωμαϊδης, Κέρθι 66` Ψάλτης , Ντουρτμές, Αδαμάκης, Μπλιός.

   *Παρελθόν ο Μαλακός από την Πέρνη

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Κεραυνού Πέρνης ο επιθετικός Γιώργος Μαλακός που έπαιξε βασικός στα πρώτα τρία παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο Κεραυνός ίσως και σήμερα ανακοινώσει μια ακόμη μεταγραφή.

Τ. Π

Διαβάστε επίσης