O κοροναϊός απειλεί τον πλανήτη και ο παοκοϊός την κυβέρνηση

 O κοροναϊός απειλεί τον πλανήτη και ο  παοκοϊός την κυβέρνηση

Και ενώ σε ολο τον κόσμο η αγωνία για την εξάπλωση του κοροναϊού που δεν λέει να κοπάσει κορυφώνεται στην Ελλάδα που ακόμα δεν έχουμε κρούσματα έχουμε αρχίσει να ασχολούμαστε με τον παοκοϊό που απειλεί τους υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις όσο αφορά την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης που μπορεί να γλύτωσε με επείγουσα τροπολογία τις δύο ομάδες από άμεσο υποβιβασμό αλλά έρχονται και για τις δύο αφαίρεση βαθμών.

Αυτό το δεύτερο σενάριο αν και το πιο ευνοϊκό φαίνεται ότι δεν βρίσκει καθόλου σύμφωνους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας που πλέον σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της επίσκεψης τους το διάστημα αυτό στην Βόρεια Ελλάδα.

Το πρώτο θύμα αυτής της άσχημης εξέλιξης ο Μάκης ο Βορίδης ο οποίος ματαίωσε για τον λόγο αυτό επίσκεψη του στην Καβάλα και στην Βέροια όπου βρέθηκε αναγκάστηκε να φυγαδευτεί από το Επιμελητήριο της πόλης όπου μιλούσε σε αγρότες γιατί έξω είχανε συγκεντρωθεί και τον περιμένανε οπαδοί του ΠΑΟΚ με όχι και τόσο καλές διαθέσεις.

Το βίντεο που παίζει σε όλα τα κανάλια και δείχνει έναν άνδρα της προσωπικής του ασφαλείας να τον ενημερώνει για την κατάσταση που υπάρχει έξω από το Επιμελήτήριο και εν συνεχεία να του ζητά να διακόψει την ομιλία του προκειμένου να φύγει από το κτίριο μιλάει από μόνο του για το τι έχουν να αντιμετωπίσουν οι υπουργοί της κυβέρνησης που θα έρχονται στην Βόρεια Ελλάδα.

Είδατε πως τα φέρνει η άτιμη η ζωή ;

Πριν από μερικούς μήνες οι υπουργοί της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τυχαίνανε της ίδιας αντιμετώπισης για την συμφωνία για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ με τις ευλογίες της Νέας Δημοκρατίας που αν και αντίθετη στην συμφωνία αυτή δεν ακύρωσε ως κυβέρνηση και τώρα είναι αυτοί που φυγαδεύονται και σκέφτονται να ανέβουν στην Μακεδονία.

Ο υπουργός Υγείας ο Κικίλιας που καλούσε τους έλληνες να τραγούδανε στην επέτειο της 28ης του Οκτώβρη το “Μακεδονία ξακουστή” γιατί δέχτηκε να γίνει υπουργός μιας κυβέρνησης που διατήρησε αυτή την συμφωνία την οποία ως αντιπολίτευση καταριότανε ;

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης