Ο κορωνοϊός μας κάνει Bullying !!!

 Ο κορωνοϊός μας κάνει Bullying !!!

Η τραγική αύξηση των κρουσμάτων τα τελευταία 24ωρα επανέφερε στους τηλεοπτικούς  δέκτες μας τον Σωτήρη Τσιόρδα  που έχει τον δικό του κώδικα επικοινωνίας με τους έλληνες πολίτες και μπορεί να τους ευαισθητοποιήσει περισσότερο όσο αφορά την τήρηση των μέτρων και κυρίως την χρήση μάσκας .

Η κατάσταση είναι δύσκολη , είναι τραγική γιατί τραγικό είναι το νούμερο των 1300 κρουσμάτων ημερησίως.

Έχουμε μπροστά μας τον Νοέμβριο , τον Δεκέμβριο αλλά και τον Γενάρη που μπορεί να ζήσουμε ακόμα πιο τραγικές στιγμές αφού οι τάσεις της εξάπλωσης της πανδημίας είναι αυξητικές.

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί όλα τα όπλα που έχει στην φαρέτρα της προκειμένου να αποφύγει ένα νέο lock down που θα είναι καταστροφικό για την ευάλωτη έτσι και αλλιώς οικονομία της χώρας.

Θα πρέπει ο καθένας από εμάς να λειτουργήσει με αίσθημα ευθύνης και να κάνει αυτό που πρέπει αν δεν θέλουμε να ζήσουμε ακόμα πιο δύσκολες ημέρες.

Η πανδημία του Covid- 19 από μόνη της είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που μας έχει βγάλει από την κανονικότητα , μην προσθέσουμε με την αφέλεια και την αδιαφορία μας και άλλα.

Ο κορωνοϊός μας κάνει Bullying !!!

 

Το  καιρικό φαινόμενο «ΚΙΡΚΗ» που ταλαιπώρησε την Ελλάδα Τετάρτη και Πέμπτη «ακούμπησε» και την Καβάλα που ανήμερα της Εθνικής Επετείου είχε τις πρώτες ασθενείς βροχές που σύμφωνα και με το δελτίο της ΕΜΥ θα συνεχιστούν και σήμερα Πέμπτη.

Πάντως σε κάποιες άλλες περιοχές τα φαινόμενα είχανε μεγαλύτερη ένταση.

 

Στο αέρα η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football  League για τον ΑΟΚ να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό που όμως έχει πάρα πολλά κρούσματα κορωνοϊού και όλα τα Δημοτικά γήπεδα είναι κλειστά.

Μπορεί στην ομάδα των Σερρών να μην υπάρχουν κρούσματα αλλά δεν υπάρχει γήπεδο για να προπονηθεί η ομάδα του Πανσερραϊκού και έτσι το πιο πιθανό σενάριο είναι το παιχνίδι της άλλης Κυριακής να αναβληθεί.

 

Καλύτερος ο Ολυμπιακός από την Πόρτο προχθές στο ματς που διεξήχθη στην Πορτογαλία αλλά άτυχος.

Η ομάδα του Μάρτινς είχε τις περισσότερες ευκαιρίες αλλά τα γκολ τα έβαζε η Πόρτο.

Γιατί δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Θα πρέπει να προβληματίσει τους σεναριογράφους του καθημερινού σήριαλ του ΑΝΤ1 «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» ότι το τηλεοπτικό κοινό έχει αρχίζει να κουράζεται και αυτό βγαίνει και στα νούμερα τηλεθέασης.

Πλέον στα επεισόδια υπάρχουν πολλές σκηνές «αδράνειας» που καθυστερούν τις εξελίξεις.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο που θα τα ξαναπούμε.

Με  το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης