• 20 Απριλίου 2024,

Ο Κώστας Μαρκόπουλος στους 93, 7 : « Δεν με αφήναν να φύγω οι άνθρωποι της διοικούσας αν δεν υπέγραφα»

 Ο Κώστας Μαρκόπουλος στους 93, 7 : « Δεν με αφήναν να φύγω οι άνθρωποι της διοικούσας αν δεν υπέγραφα»

Δηλώσεις πριν από λίγο έκανε στους 93,7 το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ, Κώστας Μαρκόπουλος.  Τόνισε μεταξύ των άλλων.

*Για τους λόγους που επέλεξε τον ΑΟΚ σαν την επόμενη ομάδα της καριέρας του: « Πρώτα απ` όλα με κέρδισε η θέληση των ανθρώπων της διοίκησης . Δεν με αφήναν να φύγω αν δεν έκλεινε η μεταγραφή.  Οι άνθρωποι έδειξαν ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα. Με έπεισαν γιατί δείχνουν ότι αγαπάνε πολύ την ομάδα και θέλουν να τη δουν ψηλότερα.  Μου είπαν ότι πρώτα θα υπογράψεις και μετά θα φύγεις.  Φυσικά ήθελα να έρθω στην Καβάλα και στον ΑΟΚ.   Είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει στόχο για φέτος την άνοδο. Ο πατέρας μου είναι Καβαλιώτης και αυτό λέει πολλά. Επίσης στην ομάδα αγωνίζονται κάποιοι φίλοι μου που ήμασταν και μαζί στη Δόξα, όπως ο Τσούτσης, ο Γαβριηλίδης και ο Κασμερίδης.  Μέτρησε και αυτό. Φυσικά είμαι χαρούμενος που συνεχίζω  στον ΑΟΚ.  Γνωρίζω το γήπεδο, γνωρίζω την πόλη  και ελπίζω να πάνε όλα καλά»

*Για τον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής: « Παρακολουθώ το πρωτάθλημα αφού συμμετέχουν ομάδες από την Καβάλα αλλά και από τη Δράμα. Γνωρίζω και πολλούς παίκτες που αγωνίζονται στη Γ` Εθνική.  Τίποτα δεν είναι εύκολο. Είναι ένα πρωτάθλημα που πάντα έχει δυσκολίες.   Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, προσπάθεια  και προσήλωση στο στόχο μέχρι τέλος»

*Το μήνυμα στον κόσμο του ΑΟΚ: « Να είναι κοντά στην ομάδα μέχρι το τέλος. Χρειάζεται υπομονή.   Ολοι θέλουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Ολοι μας πρέπει να δώσουμε το 100% αυτών που μπορούμε. Τους περιμένουμε σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης