Πως τον βλέπετε , τρώγεται ο Καμμένος ; ( και την πλήρωσε την νύφη ο Κοτζιάς ! )

 Πως τον βλέπετε , τρώγεται ο Καμμένος ;  ( και την πλήρωσε την νύφη ο Κοτζιάς ! )

Δηλαδή εσείς όπως τον βλέπετε τον Πάνο τον Καμμένο είναι απο τους υπουργούς που “τρώγεται” εύκολα ;

Αυτός είναι ο λόγος που παραιτήθηκε ο Κοτζιάς και ανάγκασε τον Τσίπρα να αναλάβει και καθήκοντα υπουργού εξωτερικών.

Ο Τσίπρας στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την παραίτηση Κοτζιά τόνισε οτι αναλαμβάνει ο ίδιος το υπουργείο των εξωτερικών για να διασφαλίσει όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο Μακεδονικό και παράλληλα στέλνει μήνυμα εντός και εκτός της κυβέρνησης οτι δεν πρόκειται να δεχτεί φαινόμενα διγλωσσίας εννοώντας όσο αφορά τα εντός κυβέρνησης τον Καμμένο που φαίνεται στο Μακεδονικό να έχει διαφορετική άποψη απο αυτή του Τσίπρα.

Πάντως οι πρόσφατες εξελίξεις φαίνεται να δίνουν ένα πόντο στον Καμμένο αφού ο Τσίπρας προτίμησε αντί την ευθεία αντιπαράθεση μαζί του που μπορούσε να οδηγήσει και σε αποχώρηση του απο την κυβέρνηση να “φάει” τον Κοτζιά.

 

Αλλάζει ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα , πέφτει η θερμοκρασία και το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη πάμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω υιοθετώντας την χειμερινή ώρα ίσως για τελευταία φορά αφού απο τον Μάϊο του 2019 θα σταματήσουν οι δείκτες να πηγαίνουν μπροστά ή πίσω.

Μία ώρα για όλες τις χώρες της Ευρώπης χειμώνα – καλοκαίρι.

Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι αν θα παραμείνουμε στην χειμερινή ή στην θερινή ώρα.

 

Επειδή ήδη ζούμε και πάλι στον αστερισμό του The Voice νομίζω ότι όλοι μας καθημερινά διαλέγουμε έναν coach που θα αναλάβει να μας κουράρει και να μας πάει αν είναι δυνατόν μέχρι την τελική φάση.

Εμείς θέλουμε έναν coach που θα μας οδηγήσει με τις λιγότερες απώλειες στο φινάλε του χειμώνα , έναν coach που θα μας βρει φτηνό πετρέλαιο και θα μας ανοίγει τις πόρτες στις δημόσιες υπηρεσίες όπου πάρα πολλοί συμπολίτες μας καθημερινά ζούνε ένα θρίλερ.

Και αν γίνουν όλα αυτά μπορεί στο τέλος να πούμε και ένα τραγούδι.

 

Απο τώρα έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τις εκδηλώσεις των φετειών Χριστουγέννων που συμφωνούμε οτι πρέπει να γίνουν στο κέντρο της πόλης και οχι εκεί που θέλει η ACTION TEAM που μπορεί με την συμμετοχή της να κάνει τις εκδηλώσεις πιο φανταχτερές αλλά θα πρέπει να γνωρίζει μέχρι που πρέπει να απλώνει τα πόδια τηςτα οποία και δεν θα πρέπει να βγαίνουν έξω απο το πάπλωμα.

Θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς και να ακούνε τα σωματεία της αγοράς που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτές τις διοργανώσεις.

Δεν μπορεί να αγνοούμε το κέντρο της πόλης και να πηγαίνουμε να διοργανώσουμε εκδηλώσεις σε ένα χώρο που απέχει πολύ  απο το σημείο με την μεγαλύτερη κίνηση όσο αφορά την καθημερινότητα μας.

 

Μου φαίνεται οτι ο Τσίπρας με την φόρα που έχει πάρει είναι έτοιμος να αντικαταστήσει και τον Ζαέφ αν αυτός παραιτηθεί απο πρωθυπουργός των Σκοπίων.

Έχει πάρει φόρα και θέλει να φτάσει μέχρι τέλος την συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ.

 

Σχεδόν όλα τα μαγαζιά επί της Ερυθρού όπου το Σάββατο θα γίνει το δεύτερο αντάμωμα με τους νοσταλγούς της δεκαετίας του 80 ετοιμάζουν τα δικά τους χάπενικγ θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμμετάσχουν σε αυτό το νοσταλιγκό πάρτι σε μία εποχή που έχει περάσει αλλά έχει αφήσει τα σημάδια της στους χθεσινούς νέους και σημερινούς μπαμπάδες και μαμάδες.

Ακόμα και για αυτό το αντάμωμα έπεσε η πρόταση να γίνει στο πάρκο φαλήρου αλλά εγκαταλείφθηκε γρήγροα αφού είναι γεγονός ότι εκείνα τα χρόνια ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν η Ερυθρού.

Γίνεται να κάνεις πάρτι χωίρς τον πρωταγωνιστή ;

 

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης