Ο Κώστας Μορφίδης σχολιάζει την τοπική επικαιρότητα- Εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε Χρυσούπολη- Ελευθερούπολη

 Ο Κώστας Μορφίδης σχολιάζει την τοπική επικαιρότητα- Εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε Χρυσούπολη- Ελευθερούπολη

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής για θέματα της τοπικής επικαιρότητας μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστας Μορφίδης.

Πρόβαλε την πραγματοποίηση δύο εκδηλώσεων σε Χρυσούπολη και Ελευθερούπολη το προσεχές διάστημα, στις εκδηλώσεις αυτές για το ΣΥΡΙΖΑ παρόντες θα είναι ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, ο πρώην υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης αλλά και ο Στέφανος Τζουμάκας που μετέχει τον τομέα αγροτικών θεμάτων στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η εκδήλωση με τους Αραχωβίτη- Τζουμάκα θα γίνει τη Δευτέρα το απόγευμα στην Ελευθερούπολη.

Ο Κώστας Μορφίδης είπε: «Και οι δύο έχουν ευθύνη τους τα αγροτικά θέματα. Είμαστε μπροστά σε μία νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει το πρόγραμμά του για τον πρωτογενή τομέα. Θέλουμε λοιπόν να ακούσουμε τους πολίτες. Στην εκδήλωση θα θιγούν και τα τοπικά ζητήματα όπως για παράδειγμα οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ που καθυστερούν στους παραγωγούς του Παγγαίου».

Αύριο Σάββατο στη Χρυσούπολη θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κούλογλου με την προβολή ντοκιμαντέρ για την υπόθεση του σκανδάλου Novartis. Θα επακολουθήσει συζήτηση.

Ο Κώστας Μορφίδης για την πρόσφατη επίσκεψη του ίδιου και της βουλευτή Τάνιας Ελευθεριάδου στο νέο διοικητή του νοσοκομείου είπε: «Ήταν μία συνάντηση γνωριμίας.

Θέλουμε να δούμε τι έχει αυτός να μας πει. Βασικό πρόβλημα του νοσοκομείου είναι αυτό της υποστελέχωσης. Του μεταφέραμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει υπέρ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα στην υγεία». Για το πρόβλημα των 135 εργαζομένων στα λιπάσματα ο Κώστας Μορφίδης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ περίμενε να δοθεί λύση στην Τριμερή συνάντηση. Διαπιστώνει ότι το Υπουργείο μάλλον προστατεύει τον εργοδότη και εύχεται να υπάρξει λύση μέσω διαλόγου έστω την τελευταία στιγμή.

Για τον Κώστα Μορφιδη είναι αδικαιολόγητο αυτό που κάνει η κυβέρνηση στο θέμα των διοδίων στην Εγνατία οδό. Το ότι δεν προχωρά το αναλογικό σύστημα. Τέλος σε ερώτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Καβάλας, την εγγραφή νέων μελών κτλ απάντησε: «Η διεύρυνση πάει καλά. Οι εγγραφές συνεχίζονται. Τα νέα μέλη θέλουν να συμμετάσχουν στην οργάνωση του κόμματος. Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι τον Απρίλιο. Γράφονται άνθρωποι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ αλλά τώρα θέλουν να οργανωθούν και να βοηθήσουν το κόμμα πιο πολύ».

Διαβάστε επίσης