• 19 Απριλίου 2024,

Ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής

 Ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής

 Η ΕΠΟ έκανε γνωστή και επίσημα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Στο πλευρό του Άγγελου Αναστασιάδη θα είναι ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος( συνεργάστηκαν μαζί και στον ΑΟΚ, τόσο στη Β` Εθνική, όσο και στην Α` ενώ και στις επόμενες ομάδες του Αναστασιάδη, ο Λεωνίδας ήταν πάντα δίπλα του)  ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γυμναστή. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Απόστολος Τερζής και γιατρός ο Γιώργος Οικονομίδης. Τέλος άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Αναστασιάδη θα είναι ο Άγγελος Μπασινάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή κ. Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας των ανδρών έως το τέλος του 2019 και την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

*Η φωτογραφία από την περίοδο 1994-1995(φιλικό προετοιμασίας του ΑΟΚ ενόψει Α` Εθνικής, δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη και στον Λεωνίδα Δημητρακόπουλο, ο αείμνηστος Δημήτρης Παρίδης και ο τερματοφύλακας τότε του ΑΟΚ, Μωυσής Σπανίδης). 

Διαβάστε επίσης